La pluja fa la guitza a Vicky Jiménez a Loule

L’andorrana ha vist com el duel de quarts de final contra Olga Helmi, en el qual havia guanyat el primer set per 6-2, s’ha suspès pel mal temps en la segona màniga, amb 4-5 al marcador

Vicky Jiménez en un torneig anterior.
Vicky Jiménez en un torneig anterior.

La pluja està complicant seriosament el periple de Vicky Jiménez pel torneig W25 de Loule, a Portugal. El duel de quarts de final que disputava contra la danesa Olga Helmi s’ha hagut de suspendre al segon set per culpa de l’aigua que ha començat a caure sobre la pista. El partit es continuarà dissabte, si el temps ho permet, a partir de les dotze del migdia.

De fet, ja l’encontre s’havia de disputar dijous i es va haver d’ajornar a divendres. Ara, ja ha començat i ho havia fet de forma immillorable per a la tennista andorrana, que s’ha imposat de forma clara en el primer set per 6-1.

Helmi, número 382 del rànquing WTA, ha igualat el duel en la segona màniga. Amb 4-5 a favor seu al marcador, la pluja ha començat a caure sobre la pista i ha obligat a totes dues jugadores a marxar cap als vestuaris. Veient que la climatologia no millorava, s’ha optat per espera ja fins dissabte per continuar l’enfrontament.

El mateix ha succeït amb el duel del qual ha de sortir la rival de Jiménez o Helmi a semifinals. La sueca Caijsa Wilda Hennermann i l’espanyola Yvonne Cavalle-Reimers també estaven al segon set quan la pluja ha suspès el partit. Hennermann s’havia endut la primera màniga per 6-2 i dominava la segona per 2-0.

Etiquetes

Comentaris

Trending