Plata per a Lia Escabrós i bronze per a Etna Pou en la segona jornada del Trofeu Borrufa

En total, aquest dimarts s’han comptat fins a sis podis andorrans, que han sumat cinc esquiadors més al top-10 de la competició

Comentaris

Lia Escabrós durant la competició d'aquest dimarts, on ha aconseguit la plata.
Lia Escabrós durant la competició d'aquest dimarts, on ha aconseguit la plata.

Ordino Arcalís ha viscut avui la segona jornada del Trofeu Borrufa, que ha deixat uns bons resultats andorrans, amb sis podis, enmig d’unes condicions de les pistes idònies. Tot i això, la més destacada ha estat Lia Escabrós, que ha aconseguit la plata a l’eslàlom gegant U16, seguida pel bronze d’Etna Pou a la seva categoria. La cursa U16 s’ha celebrat a la Portella del Mig, mentre que l’eslàlom U14 ha estat a la pista Les Canals.

En la categoria femenina d’eslàlom gegant U16 dues esquiadores del Principat han aconseguit pujar al podi amb una plata i un cinquè lloc. La primera posició ha estat per a la belga Lorena Dorre, amb un registre de 1:46.67, seguida de l’andorrana Lia Escabrós amb 1:47.47 i de l’espanyola Valeria Álvarez amb 1:47.73. La britànica Katie Saunders ha obtingut la quarta plaça, mentre que Emma Ledesma ha estat cinquena. La bona actuació nacional l’han tancat Isona Cerro (8ª) i Mar Gardella (11ª), que s’ha quedat a les portes del top 10.

El podi de la categoria masculina de l’eslàlom gegant U16 disputat aquest matí s’ha repartit entre Espanya i Andorra. Les tres primeres posicions han estat per a esquiadors espanyols, liderats per Roger Barceló, que repeteix l’or d’ahir, amb un temps de 1:42.53. La plata se l’ha endut Quim Magan amb 1:44.72 i el bronze se l’ha adjudicat Marc Ubeira amb 1:44.90. En quarta i cinquena posició han quedat els andorrans Jordi Tàpies i Carlos Salinas mentre que el també andorrà Toni Bea s’ha fet un lloc en el top 10 aconseguint la octava posició.

La ucraïnesa Emiliia Bondarenko, amb un registre d’1:22.27, s’ha endut la medalla d’or en la categoria femenina d’eslàlom U14, que ha vist dos podis andorrans més. La plata ha estat per la belga Anse Appels amb 1:23.03 i el bronze se l’ha penjat l’andorrana Etna Pou amb 1:23.76. L’espanyola Jimena Artero ha estat quarta i, també per a Andorra, Candela Mortés ha tancat el podi en la cinquena posició, mentre que en onzena i dotzena posició han quedat Ainhoa Piccino i Marta Torres, respectivament.

La categoria masculina d’eslàlom U14 ha vist un altre espanyol al més alt del podi després que Luken Garitano hagi aconseguit el millor temps amb un 1:15.52. El britànic Hamish Blyth ha estat segon 1:16.73, i la resta del podi s’ha tenyit de blau, blanc i vermell amb els francesos Aimery de Poiloue, Elouan Wurmser i Rafael Bely. S’han col·locat en el top deu tres andorrans més: Jan Visa (6è), Jordi Rogel (8è) i Àlex Comellas (10è).


 

 

 

 

Etiquetes

Comentaris

Trending