La plantilla de l’FC Andorra, ja al complet

Els dos darrers fitxatges, Sinan Bakis i Mustapha Bundu, s’incorporen als entrenaments dels tricolors, que ja preparen el duel de diumenge al camp del Mirandés

Bakis i Bundu han rebut el particular túnel de calbots per part dels seus companys.
Bakis i Bundu han rebut el particular túnel de calbots per part dels seus companys. FC Andorra

La plantilla de l’FC Andorra ja està completa. Els dos darrers fitxatges, tancats gairebé sobre la botzina, ja s’entrenen amb la resta de companys. Els davanters Sinan Bakis i Mustapha Bundu han participat en la primera sessió de preparació, ja amb el cap pensant en el desplaçament del cap de setmana a Miranda de Ebro. Per tant, Eder Sarabia ja pot treballar amb tots els efectius.

Tant el punta turc com el jugador de Sierra Leona van ser incorporats sobre la botzina. Les respectives operacions, fitxatge en el cas del primer i cessió en el del segon, es van tancar la mateixa nit que finalitzava el mercat d’estiu. Aquest dimarts, van aterrar al Principat. I ja dimecres han pogut conèixer tant al cos tècnic com a la resta de companys de la plantilla tricolor.

Mustapha Bundu és un dels nous jugadors de l'FC Andorra.

Relacionat

El punta Sinan Bakis i l’extrem Mustapha Bundu completen la davantera de l’FC Andorra

Ha estat una rebuda amb ‘bon rotllo’. Per exemple, els ha tocat passar pel túnel de calbots. Sempre amb la intenció d’acollir-los de la millor forma possible. També han pogut conèixer de primera mà les instal·lacions de l’Estadi Nacional.

Per tant, ara Sarabia ja disposa de tota la plantilla a les seves ordres. Després de dos dies festius, jugadors i tècnics han tornat a la feina amb la vista ja posada en el duel de la cinquena jornada del campionat a LaLiga Smartbank, que els tricolors disputaran diumenge al camp del Mirandés, un dels cuers de la classificació. Per tant, una bona oportunitat per agafar coixí respecte a la part baixa de la taula.

Tot fa preveure que Bakis i Bundu podran viatjar amb l’equip. D’aquesta forma, viurien la seva primera convocatòria. El grec Albanis ja va seure a la banqueta durant el partit contra el Granada, tot i que finament no va saltar al camp.

Comentaris (1)

Trending