La plantilla de l’FC Andorra aposta per seguir la línia del Nou Estadi

Els jugadors tricolors posen en relleu la gran intensitat i ritme amb què van afrontar el duel i avisen que, si el mantenen durant tots els partits, pocs rivals els podran igualar

Un instant del partit a Tarragona davant el Nàstic.
Un instant del partit a Tarragona davant el Nàstic.

L’FC Andorra ha començat la segona volta amb un cop de puny sobre la taula: golejada a domicili al camp d’un rival que, a priori, ha d’aspirar també a l’ascens com és el Nàstic. La plantilla i el cos tècnic tricolor, lògicament, van marxar de Tarragona satisfets. I amb una clara convicció al cap: el que es va fer al Nou Estadi és la línia a seguir si es vol somiar amb l’ascens a Segona A.

Així ho ha posat en relleu Sergio Molina. El jugador valora especialment “el nivell d’intensitat i ritme que hem posat”, que “ha estat difícil d’igualar per part d’ells”. I, a sobre, “les que hem tingut han anat a dins”. Per tant, “tot ha sortit rodó”.

El migcampista ha remarcat que “si seguim amb aquest nivell d’intensitat, serà complicat que els rivals ens igualin”. Per tant, “si continuem en aquesta línia, jugant així serà molt complicat perdre i estarem a dalt”. També ha volgut destacar el fet que l’equip no va notar les importants baixes amb què es va desplaçar a Tarragona. “Un dels punts forts és que cadascú que entra fa pujar el nivell de l’equip”, ha afirmat.

Per la seva banda, Eder Sarabia ha destacat el bon primer temps dels seus homes. “No esperàvem ser tan superiors com ho hem estat, però hem entrat bé al partit, una de les coses que havíem parlat. Sabíem que davant un rival dolgut, ells voldrien començar forts. I hem estat bé per evitar-ho”, ha apuntat. De fet, ha qualificat de “meravellosa” la primera meitat de l’equip al Nou Estadi.

Comentaris

Trending