Plantilla i cos tècnic de l’FC Andorra superen sense positius les PCR prèvies al duel contra l’Olot

Es tracta de l’onzena ronda de proves diagnòstiques que els membres del club tricolor s’han fet des de l’agost, quan van començar la pretemporada

Comentaris

Els esp
Els esp FC Andorra

La plantilla de l’FC Andorra ha superat sense cap positiu els tests PCR que s’han fet com a pas previ a la disputa dissabte del partit de lliga contra l’Olot. Tots els jugadors han donat negatiu en les proves fet que els permetrà estar disponibles per disputar l’encontre, corresponent a la sisena jornada de lliga del subgrup 3A de Segona B.

Com ha estat habitual des que l’equip tricolor va iniciar els entrenaments, tots els jugadors així com els membres del cos tècnic que lidera Nacho Castro s’han sotmès aquest dijous al matí al test PCR. Es tracta d’un protocol que ja s’ha establert per a tots els clubs però que, de fet, l’Andorra havia fet ja en diverses ocasions. Des del club es posa en relleu que es tracta de l’onzena ronda de proves que es fan a la plantilla des del mes d’agost.

En aquest cas, tots els jugadors i membres del cos tècnic que s’han fet les proves han donat negatiu. Cap, doncs, està infectant. Per tant, tots estaran disponibles, sempre que no estiguin lesionats, per afrontar el duel de dissabte contra l’Olot, un partit on l’equip haurà de reaccionar després de la dolorosa derrota encaixada al camp del Nàstic de Tarragona.

Comentaris

Trending