La plantilla de l’Andorra remarca que el punt contra l’Alcoià els permet dependre d’ells mateixos

Tot i la decepció per no haver pogut aprofitar l’oportunitat per fer un pas cap a la fase d’ascens, els tricolors destaquen que no han de mirar els resultats d’altres equips i que cal seguir la línia dels darrers partits

Un instant del partit entre Andorra i Alcoià.
Un instant del partit entre Andorra i Alcoià. FC Andorra

El punt sumat davant l’Alcoià no és pas, evidentment, el resultat que volia la plantilla de l’FC Andorra. Es volia guanyar, però no es va aconseguir, en gran part per la solidesa d’un rival molt dur. Malgrat això, els jugadors tricolors remarquen que l’empat no és del tot un mal resultat i que, de fet, l’equip ha aconseguit passar a dependre d’ell mateix per assolir el somni de disputar la fase d’ascens.

“Al final, es tracta de sumar, i hem aconseguit un. Tot depèn de nosaltres i és el millor que hi ha. Hem de seguir així”, ha apuntat Héctor Hevel. També vol veure el got mig ple el lateral Miguel Loureiro, que remarca el fet de tornar a acabar amb la porteria a zero. “L’equip està treballant bé en defensa. L’Alcoià és un rival que a mal a pilota aturada i ho hem contrarestat bé. Hem sabut competir i això també és important”, ha comentat.

Sobre el duel, el defensa deixa clar que va ser el que esperaven. “Sabíem que seria un partit dur, físic i de segones jugades”, ha recordat Loureiro, que remarca el paper fet per l’equip. “Crec que hem estat bé, circulant la pilota i tenint-la, tot i que ens ha faltat precisió per fer mal”, ha indicat.

En una línia similar s’ha expressat Hevel. “És un rival complicat, que busca molt les pilotes llargues i les baralles”, ha comentat, tot lamentant que “ens ha faltat xutar a porta i acabar més jugades”. També ha admès que, després d’un primer temps en el qual “hem tingut més ocasions”, el rendiment  no ha estat tan bo després del descans: “ens ha costat”.

 

Comentaris

Trending