La pista de l’Àliga es torna a quedar sense competició

Com ja va succeir amb el supergegant femení, el masculí també s’ha cancel·lat per les condicions de la neu

Tècnics treballant a la pista Àliga.
Tècnics treballant a la pista Àliga. ÈRIC ROSSELL

El supergegant masculí ha seguit el passos del femení i s'ha suspès per les condicions de la pista que no garantien la seguretat necessària ni que les condicions de la neu fossin les mateixes pel primer corredor a sortir i l'últim. Ara s'haurà d'esperar als entrenaments i cursa de descens per saber si es pot tornar a veure competir a l'Àliga del Tarter.

Com ja va succeir ahir amb el supergegant femení, el masculí també s’ha hagut de suspendre per les condicions de pista de l’Àliga del Tarter. Amb aquesta cancel·lació, Joan Verdú posa punt final a la seva participació a les finals de la Copa d’Europa de Grandvalira tot i que no sobre els esquís. D’altra banda, Pere Cornella haurà d’esperar al descens masculí, previst per diumenge, per saber si pot competir a casa.

Els tècnics treballant a la pista Avet de Soldeu durant l'organització de les finals de la Copa d'Europa.

Relacionat

Grandvalira confia que la Copa d’Europa no afecti la candidatura per acollir els mundials dels 2027

Tot i no haver-se disputat aquesta darrera prova de la competició, el podi no ha faltat.  L'italià Giovanni Franzoni, gran triomfador en els Mundials júnior disputats fa uns dies a Panorama (Canadà), amb dues medalles d'or i una de bronze, ja pujat al més alt del podi. De fet, ja tenia assegurat el títol, però ha preferit participar a Grandvalira per recollir personalment el guardó que no pas participar com a convidat a les finals de la Copa del Món que se celebren aquesta setmana a Courchevel[1]Méribe. Franzoni ha estat acompanyat al podi pels austríacs Christoph Krenn i Lukas Feurstein, segon i tercer a la general de la modalitat.

Etiquetes

Comentaris

Trending