Piqué sí, Piqué no

Diversos portals orientats al món del futbol asseguren que el fins fa poc central blaugrana s’estaria plantejant tornar als terrenys de joc amb el club que presideix, però des de l’FC Andorra s’assegura que hores d’ara aquesta opció no està damunt la taula

Gerard Piqué celebrant l'ascens de l'Andorra a Segona Divisió.
Gerard Piqué celebrant l'ascens de l'Andorra a Segona Divisió. ARXIU

Diversos portals informatius especialitzats en informació esportiva i encara més, futbolística, essencialment a Espanya, asseguren que el fins fa poc jugador de l’FC Barcelona i president de l’FC Andorra Gerard Piqué s’estaria plantejant tornar als terrenys de joc defensant la samarreta del club andorrà. Tractant-se de Piqué qualsevol cosa és possible, venen a dir des de l’entitat tricolor, deixant clar, però, que hores d’ara aquesta alternativa no està sobre la taula i menys encara hi ha res en ferm.

De fet, els mateixos portals -la informació l’hauria avançat ‘Relevo’ i se n’hauria fet ressò des de ‘fichajes.net' a ‘Sport’- deixen clar que la possibilitat que Piqué es calci les botes amb l’FC Andorra és molt complicat per un tema econòmic. El límit salarial del club andorrà és de poc més de 6,5 milions d’euros en global. Un jugador sol de la qualitat del futbolista català podria cobrar uns 20 milions anuals. Per molt que acceptés una rebaixa salarial, per poder-lo encabir econòmicament a la plantilla Piqué s’hauria de posar una fitxa per sota del mínim de la Lliga SmartBank, i això difícilment seria acceptat per la patronal.

Per tant, hores d’ara tot és molt complexe. I Piqué està també involucrat en altres històries des del punt de vista empresarial i de projectes, com pot ser la ‘Kings League’. Certament, el morbo que generaria que Piqué jugués amb l’equip que presideix -com Marc Gasol fa amb el Girona de bàsquet- podria interessar la competició entesa com a estructura empresarial, però potser faria posar un clam al cel a d’altres clubs de la lliga. Per acabar-ho d’adobar, l’equip que entrena Eder Sarabia, ara per ara, va ben servit de centrals. Una altra cosa és que Piqué s’atribueixi una posició diferent damunt el camp. Certament, pot passar qualsevol cosa. Però ara per ara és més un no que un sí.

Comentaris (8)

Trending