Piqué: objectiu immediat portar l’FC Andorra a primera

L’avi de l’encara jugador del Barça, Amador Bernabéu, explica que a partir d’ara, un cop decidida la retirada, la visió és i serà el conjunt tricolor “perquè li fa molta il·lusió”

Comentaris

Piqué mantejat pels seus companys al final del partit d'aquest dissabte.
Piqué mantejat pels seus companys al final del partit d'aquest dissabte. FC BARCELONA

Amador Bernabéu, avi de Gerard Piqué ha explicat aquest dissabte en una entrevista a la Cadena Ser en relació al futur del seu net que “la seva visió és i serà l’Andorra perquè li fa molta il·lusió. La seva màxima il·lusió és ficar a l’Andorra en primera”. Piqué va jugar el seu darrer partit contra l'Almeria al Camp Nou.

Va ser justament al final d'aquest partit i de l'homenatge que va rebre Piqué quan el seu avi va donar detalls sobre els projectes del ja exjugador. Bernabéu va reconèixer que "marxa del Barçá de manera precipitada perquè, per la seva personalitat i manera de ser, no és home de banqueta i, després de tants anys, no està acostumat a estar-hi assegut".

Al mateix temps diversos mitjans de comunicació espanyols asseguren que Piqué es traslladarà a viure a Andorra. En el Principat ja hi resideix l'exjugador blaugrana Carles Puyol. Piqué, segons les infomacions, vindria amb la seva actual parella, Clara Chía.

POLÈMICA PEL VAR A L'FC ANDORRA

El darrer partit de Piqué va coincidir amb la derrota de l'FC Andorra contra el Ràcing de Santander amb polèmica inclosa amb el VAR. L'entrenador Eder Sarabia es queixava per un penal no assenyalat d'un defensor càntabre. "Té la mà cap a baix, però no està ni en una posició natural ni a prop del cos i està ocupant un espai. El penal és claríssim". També s'hi afegia el jugador Adri Vilanova: "És un penal claríssim, no entenem que l'àrbitre no miri ni el VAR".

El gol de Racing també va estar precedit d'unes mans de Fausto Tienza. Per Sarabia, "em sorprèn que en qualsevol lloc del camp et xiulin mans, però en l'àrea, quan clarament s'afavoreix aquesta acció per a després xutar, no el xiulin. Per a mi és un tema d'entendre el futbol i ja no de reglament".

La lliga s'atura abans fins perquè el pròxim cap de setmana hi ha eliminatòries de Copa a partit únic. L'Andorra juga al camp del Manacor.

Comentaris (7)

Trending