Les penalitzacions aparten Mònica Doria del podi a les finals de canoa a la Seu d’Urgell

Les dues portes tocades per la palista andorrana han esguerrat el bon temps aconseguit en el recorregut i l’han deixat a 3.80 de la guanyadora, Andrea Herzog, i a 0.90 del bronze

Doria, en el moment de tocar una de les portes.
Doria, en el moment de tocar una de les portes.

Mònica Doria no ha pogut repetir en canoa el podi aconseguit en la modalitat de caiac a les finals de la Copa del Món que aquest cap de setmana es disputen al Parc Olímpic del Segre de la Seu d’Urgell. L’andorrana ha arribat a la final i ha completat el recorregut en un temps molt bo, però tocant dues portes. Les penalitzacions l’han acabat relegant a la cinquena posició.

L’andorrana ha completat unes semifinals esperançadores. Ha estat la segona millor palista de la màniga, amb una marca de 106.68 (dues penalitzacions). Només l’ha superat l’australiana Jessica Fox, amb 0.79 menys. Per tant, ha accedit de forma folgada a la ronda definitiva.

A la final, Doria ha fet el recorregut pel canal d’aigües braves amb una notable velocitat, però no ha pogut evitar tocar dues portes. Per tant, això suposava quatre segons de penalització. Una d’aquestes, de fet, ha hagut de ser revisada pels jutges que, però, l’han acabat confirmant.

Així, l’andorrana ha fet una marca de 107.05. Sense el càstig per tocar les portes, hauria estat la millor. Amb les penalitzacions, ha quedat a 3.80 de la guanyadora, l’alemanya Andrea Herzog i a 90 centèsimes del podi, que han completat les txeques Gabriela Satkova i Tereza Fiserova.

Per la seva banda, Laura Pellicer no ha tingut tanta sort. Ha caigut en semifinals, amb una marca de 126.87, molt lluny de la classificació.

Etiquetes

Comentaris

Trending