Patrick Pelegrina bat el rècord nacional de 50 metres esquena

La participació dels andorrans a la Copa d'Espanya de clubs de segona divisió porta també sis millors marques personals

Tomàs Lomero i Patrick Pelegrina.
Tomàs Lomero i Patrick Pelegrina. ARXIU

Patrick Pelegrina ha batut el rècord nacional de 50 metres esquena durant la Copa d’Espanya de clubs de segona divisió que s'ha disputat a Castelló. A més de Pelegrina, el campionat ha comptat amb la participació de Bernat i Tomàs Lomero.

Patrick Pelegrina ha deixat la plusmarca en 28,07. A banda d'aquest registre els nedadors andorrans han millorat sis marques personals, tres Tomàs i tres Patrick. A més Bernat Lomero ha estat segon en els 50 papallona. A partir de dilluns competiran, a la mateixa instal·lació de Castelló les categories de divisió d’honor i primera divisió. A la màxima categoria espanyola femenina, hi haurà les andorranes Mònica Ramírez i Nàdia Tudó, defensant els colors del Club Natació Barcelona (CNB) que entrena Jaume Morata.

D'altra banda, aquest cap de setmana s'ha disputat a la piscina del col·legi Sant Ermengol el Trofeu FAN. Hi van participar 40 nedadors de cinc clubs i es van batre quatre rècords d'Andorra d'edats, a càrrec d'Aleix Férriz, Kevin Teixeira i dos de Gerard Loor.

Etiquetes

Comentaris

Trending