El Pas de la Casa i la UE Santa Coloma s’enfrontaran a la final de la Copa Constitució

Els de parròquia alta van superar contra tot pronòstic a l’Inter Escaldes (3-3, pen.) des dels onze metres, mentre que els colomencs s’han imposat a l’Atlètic Escaldes (0-1)

El porter de la UE Santa Coloma, sortint de punys en una acció a pilota parada.

La final de la Copa Constitució de futbol ja té finalistes. El Pas de la Casa ha estat la gran sorpresa d’aquesta edició després de superar al segon classificat de la lliga, l’Inter Escaldes, a la tanda de penals. A l’altra semifinal, un gol de Karim L’Koucha ha estat suficient per a la UE Santa Coloma, que ha derrotat a l’Atlètic Escaldes en un altre duel molt emocionant que s’ha decidit a la recta final.

La primera de les semifinals arrencava ahir dimecres a la nit amb l’Inter Escaldes, que apuntava ser el favorit de l’eliminatòria, rebent a un Pas de la Casa immers en la lluita pel descens. Un gol de Marc Caballé només començar la segona meitat posava les coses molt bé als d’Otger Canals, que més tard veien com els gols de Xavier Vieira i Joan Lopez els remuntaven el partit. Tot i això, Raul Feher va ser l’encarregat d’enviar el duel a la pròrroga, i allà és on el Pas va fer-se fort fins al final.

Després d’un gol de Domi Berlanga, els escaldencs van veure com es quedaven amb un jugador menys després de l’expulsió de Javier Duro al minut 110. L’acció la van aprofitar els de parròquia alta, que van anotar de penal mitjançant Alexandre Correia per tornar a posar la igualada (3-3). Es va arribar als penals, i les errades d’Ángel de la Torre i Víctor Martínez van condemnar als blau-i-negres, que amb aquesta derrota es queden momentàniament sense plaça europea assegurada.

Partit molt disputat el que va enfrontar al Pas de la Casa amb l'Inter Escaldes.

L’eliminatòria d’aquest dijous també ha estat del més emocionant, ja que la igualada inicial s’ha prolongat fins al minut 85, quan Karim L’Koucha ha estat l’encarregat d’enviar als de Ramon Maria Calderé a la final després de molt patir (0-1). D’aquesta manera, els groc-i-negres prolonguen una temporada somiada afegint la final de la Copa Constitució a la primera posició lliguera que ostenten ara mateix. El partit pel títol es disputarà el dia 26 de maig al centre d’entrenament de la FAF a Borda Mateu.