Paper destacat dels pilots de l’ACA Esports en la Subida a la Santa

Edgar Montellà ha quedat líder en la seva categoria i s’apropa al títol del Campionat d’Espanya de Muntanya (CEM) mentre que Raul Ferré va ser segon per culpa d’una virolla en la segona màniga

El podi absolut de la prova, amb Montellà segon i Ferré tercer.
El podi absolut de la prova, amb Montellà segon i Ferré tercer. Fotoesport

Els pilots de l’ACA Esports han tingut un paper destacat en la Subida a la Santa, celebrada aquest cap de setmana. Així, Edgar Montellà s’ha adjudicat la prova en la categoria III. Per la seva banda, Raul Ferré ha pujat al segon graó del podi en la II. En la classificació global, només s’han vist superats per Javi Villa.

La prova ha tingut lloc a la localitat de Totana, a Múrica. S’ha disputat al paratge natural de Sierra Espuña, amb el final a l’ermita de Santa Eulalia. La competició, que puntua pel Campionat d’Espanya de Muntanya (CEM) estava organitzada per l’Automòbil Club de Totana.

I els pilots andorrans van tornar a destacar. Ferré va aconseguir la segona posició de la seva categoria, mentre que Montella es va imposar a la III, fet que li permet apropar-se al títol final.

Així, Ferré, en la pujada de dissabte va aconseguir el millor cronòmetre (1’34’’047) amb una mitjana de 146,04 quilòmetres per hora. El diumenge, però, una virolla en la segona pujada el va perjudicar i li va privar de la victòria.

Per la seva part, Montellà va veure com el dissabte Mario Asenjo acabava la primera pujada a 55 mil·lèsimes de Mario Asenjo, però diumenge, va arriscar. Així, assolint una velocitat màxima de fins a 200 quilòmetres per hora, va aconseguir remuntar.

Durant el mes d’octubre es decidirà el CEM 2021. Per a competir el cap de setmana del 16 i 17 d’octubre, els equips hauran de creuar el Mediterrani per a disputar la Pujada de l’Illa d’Eivissa (Pujada Sa Cala).

Etiquetes

Comentaris

Trending