Oriol Olm marxa amb dues onzenes posicions de l’Ademello World Cup

El corredor de la FAM les ha assolit en la modalitat individual i en la vertical, mentre que Laia Sebastià ha fet un paper més discret

Oriol Olm, durant la prova individual.
Oriol Olm, durant la prova individual. FAM

Oriol Olm i Laia Sebastià han estat els representants de l’equip nacional d’esquí de muntanya a l’Ademello World Cup, celebrada des del dijous i que és la primera prova internacional de l’Internacional Ski Mountaineering Federation (ISMF). El corredor de la FAM ha aconseguit dues onzenes posicions, en la prova vertical i en la individual, la darrera aquest diumenge al matí. Per la seva banda, Sebastià ha aconseguit resultats més discrets.

La competició s’ha tancat, doncs, amb la prova individual, en la qual Olm ha acabat onzè, amb un temps d’1h44’32’’. Ha acabat a 8 minuts i 45 segons del vencedor, el suïs Thomas Bussard. Sebastià no ha participat en aquesta prova.

Així doncs, Olm repeteix la plaça obtinguda divendres a la vertical. El traçat el va completar en 27’01, a dos minuts del guanyador. En aquesta prova, Sebastià va ser 26a, amb una marca de 34’58.

La competició s’havia obert dijous amb l’esprint, on tots dos andorrans van fer papers discrets. Sebastià, en la segona cursa que disputava d’aquest estil, va ser 28a. Per la seva banda, Olm va acabar en quinzena posició.