Ordino aprofita el Summer Camp per rellançar l'oferta d'estades esportives

El conseller Jordi Serracanta ha destacat el potencial de la parròquia per acollir equips i anuncia més estatges fins el 15 de setembre

Comentaris

Un moment de la roda de premsa d'aquest dijous.
Un moment de la roda de premsa d'aquest dijous. Altaveu

El comú d'Ordino ha aprofitat la roda de premsa de balanç del Summer Camp per rellançar l'oferta d'estades esportives a la parròquia. El conseller de Turisme i Esports, Jordi Serracanta. "M'agradaria destacar aquesta voluntat i posicionament ferm del comú per a que Ordino recuperi i esdevingui un referent en estades de tecnificació. Pensem que el  clima, l'emplaçament i les instal·lacions són immillorables per atreure esportistes".

Serracanta ha avançat que s'està treballant per acollir noves estades i que n'hi ha de programades fins el15 de setembre amb equips de futbol sala i handbol, la majoria catalans i de poblacions com Terrassa, Mollet o Parets "Abans els estius eren per descansar, ara són per millorar a nivell esportiu, ha dit.. La roda de premsa ha comptat amb la participació dels jugadors de bàsquet Alexis i Bruno Bartolomé (MoraBanc Andorra) i Aaron Ganal (FC Barcelona).

Tots ells han participat a l'Andorra Summer Camp que ha tingut lloc al pavelló Germans de Riba el mes de juliol. Jan Missé ha estat l'entrenador i preparador físic del campusb que ha organitzat l'empresa MVM Sports Group amb l'exjugador de bàsquet del Joventut i del Reial Madrid, Sergi Vidal. Alexis Bartolomé ha volgut destacar les facilitats que tenen a Ordino, la qualitat de les instal·lacions i la proximitat de l'hotel al pavelló i al Centre Esportiu d'Ordino. El jugador no ha volgut dir el nom del seu futur equip.

Serracanta ha reconegut que hi ha aspectes a millorar després de les converses amb els participants al Summer Camp. "L'objectiu és que Ordino sigui el referent de les estades esportives", ha afegit. L?activitat esportiva s'ha combinat amb activitats turístiques com sortides als llacs.

 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending