Oficial: Isma Cerro ja és tricolor

L’extrem arriba a l'FC Andorra provinent de l’Sporting de Gijón, on ha militat les darreres temporades alternant filial i primer equip i Tercera, Segona B i Segona A

Comentaris

Jaume Nogués i Isma Cerro, amb la bufanda tricolor.
Jaume Nogués i Isma Cerro, amb la bufanda tricolor. FC Andorra

L’FC Andorra ha fet oficial el fitxatge de l’extrem Isma Cerro, ex de l’Sporting de Gijón. El jugador s’incorpora a un club tricolor que continua ultimant la plantilla amb la qual començarà a competir a Segona B el cap de setmana del 17 i el 18 d’octubre. El director esportiu del club, Jaume Nogués, ha destacat que es tracta d’un futbolista al qual “seguíem de fa temps”.

Cerro s’ha desvinculat aquesta setmana del club asturià, en el qual ha militat les quatre darreres temporades, principalment al filial, però també amb aparicions amb el primer equip a Segona A. Nascut a Cáceres el 7 de juliol del 1995, té 25 anys i acumula experiència tant a Segona B, amb 62 partits i 12 gols, com a la categoria de plata, amb 10 aparicions i una diana. Prèviament a la seva arribada a Gijón, havia militat al Racing i a les categories inferiors del Real Madrid.

Isma Cerro celebra un gol amb l'Sporting.

Relacionat

L’FC Andorra s’interessa per l’extrem Isma Cerro

Nogués ha afirmat que “estem molt contents” perquè “és un fitxatge que seguíem des de fa temps”. S’ha mostrat convençut que “s’adaptarà ràpidament a la nostra forma de jugar”. El director esportiu del club tricolor ha destacat que “tot i ser jove, és un jugador amb experiència i ens anirà molt bé”.

Etiquetes

Comentaris

Trending