Novè lloc als Europeus de Functional Fitness per a la campiona nacional de la disciplina

Míriam Torra admet que encara ha de treballar molt per estar al davant, amb les millors, després de disputar sis proves diferents en el campionat disputat a Itàlia

Míriam Torra en plena competició.
Míriam Torra en plena competició. ANTHONY ROGERS

La representant nacional i campiona d’Andorra de Functional Fitness, Míriam Torra, ha acabat en novena posició el Campionat d’Europa de la disciplina que s’ha celebrat aquest divendres a la ciutat italiana de Monopoli. Després de disputar sis proves diferents en un espai de tres hores, Torra, tot i satisfeta de la seva participació, ha assegurat que encara ha de treballar molt per intentar estar al capdavant, amb les millors competidores europees.

La present edició dels Europeus estrenaven format. Justament, era el primer cop que es feia aquest muntatge de sis proves -o esdeveniments- seguits en un espai de 180 minuts. Torra es va guanyar l’oportunitat d’acudir al Campionat d’Europa després dels resultats obtinguts, curiosament, en el Mundial disputat a Suècia.

Torra va protagonitzar la millor actuació en la primera de les competicions parcials, del Medley que ha hagut de disputar a Itàlia. El primer ‘event’ va consistir en nedar a mar obert 750 metres i després fer una cursa d’obstacles de cinc quilòmetres. Va acabar vuitena. La resta de la competició, amb la resta de cinc proves consecutives, va tenir un comportament constant a tenor de les expectatives i objectius de la campionat nacional tot i que per acostar-se a les principals dominadores de la disciplina encara falta.

Etiquetes

Comentaris

Trending