Nogués treu pit pel bitllet de l’FC Andorra per la Primera RFEF

El director esportiu del club tricolor afirma que “cada dia estic més convençut” que la decisió de canviar d’entrenador i contractar Eder Sarabia era “necessària i encertada”

Jaume Nogués, director esportiu de l'FC Andorra.
Jaume Nogués, director esportiu de l'FC Andorra. FC Andorra

El director esportiu de l’FC Andorra, Jaume Nogués, ha volgut treure pit de l’èxit que suposa que l’equip hagi assegurat, com a mínim, la seva presència en la nova categoria que es crearà a partir de la temporada vinent: la Primera RFEF. En aquest sentit, ha remarcat que hi ha clubs amb passat brillant que encara no han pogut tancar aquest objectiu que, avisa, és de mínims, ja que es vol lluitar ara per l’ascens a Segona A. També ha volgut deixar clar que la decisió de canviar d’entrenador va ser encertada: “cada dia que passa estic més convençut”.

Nogués ha volgut fer balanç un cop finalitzada la primera fase de la lliga i quan falten pocs dies per l’inici d’un segon tram de competició que “serà duríssim”. Diumenge, davant l’Ibiza-Eivissa, l’Andorra buscarà una victòria que “ens faria creure que lluitar per l’ascens és possible”. Avisa, això sí, que tant aquest duel com els següents seran molt complicats. “És un grup duríssim, amb equips que coneixem molt bé”, ha remarcat.

Des del club tricolor es posa en relleu que hi ha fins a onze equips ex Primera que, a diferència de l'Andorra, encara no tenen garantida la seva presència en la nova categoria o que, fins i tot, ja saben que no hi estaran

I, també, ha volgut posar en relleu que ser ja en aquesta lluita per disputar la fase d’ascens “ja és molt important”. En aquest sentit, ha defensat l’èxit que suposa tenir ja plaça garantida a la Primera RFEF. “Era l’objectiu i li hem de donar un valor molt alt”, ha afirmat. De fet, ha recordat que a Segona B “hi ha fins a onze ex Primera que o bé encara no l’han aconseguit o directament no hi seran”.

L’Andorra va assolir l’objectiu després d’empatar contra el Lleida al Camp d’Esports. Gairebé sobre la botzina del darrer partit de la primera fase, després d’haver fallat més del que seria convenient, tot s’ha de dir, en el tram final de la lliga. Nogués, però, entén aquesta situació. “El factor pressió hi era. Era l’objectiu i l’havíem d’aconseguir però nosaltres no hem dubtat mai que ho assoliríem”, ha indicat.

També ha llançat un avís per a navegants: l’equip és ambiciós i no es conforma només amb la Primera RFEF. I, ara, “està més alliberat”, un fet que “ja es va veure a Lleida quan vam saber que el Badalona havia empatat”. Per tant, ha avisat que “serem fidels al nostre estil” però amb la voluntat de lluitar al màxim per ficar-se en la fase d’ascens a Segona A.

Nogués també ha defensat la mesura de rellevar Nacho Castro a la banqueta i substituir-lo per Eder Sarabia. “En cap moment he dubtat i cada dia que passa estic més convençut de la decisió que vam prendre”, ha assegurat, tot destacant que “veig com està professionalitzant el club”. Per tant, ha afirmat, “era necessari i encertat”.

Comentaris

Trending