Nikos Chougkaz, cinquè fitxatge del MoraBanc Andorra 2024-25

L’ala-pivot de 2,08m (23 anys) arriba procedent del Peristeri grec, amb qui va tancar temporada amb 6,6 punts i 3,4 rebots per partit, i firma per un any amb el club tricolor

Comentaris

Aquest ha estat l'anunci oficial del MoraBanc Andorra amb Nikos Choukgaz.
Aquest ha estat l'anunci oficial del MoraBanc Andorra amb Nikos Choukgaz.

El MoraBanc Andorra afegirà encara més centímetres i polivalència a les posicions interiors. El club tricolor ha anunciat aquest dimecres el fitxatge per una temporada de Nikos Chougkaz, ala-pivot grec de 2,08m d’alçada que arriba procedent del Peristeri. Amb l'equip hel·lènic, sota les ordres d'un històric com Vassilis Spanoulis, va disputar la passada ‘Final Four’ de la Basket Champions League, la competició que disputaran els andorrans aquest curs.  

Chougkaz fitxa per una temporada i ve per aportar la seva polivalència dins del conjunt dirigit per Natxo Lezkano. El nou 4 del MoraBanc Andorra, tot i la seva joventut, compta amb experiència en competicions europees, sense anar més lluny, participant a la Final Four de la BCL de la temporada passada disputant minuts importants

El jugador grec de 208 cm, que ha vestit la samarreta del Panathinaikos i arriba com agent lliure, va tancar temporada al Peristeri amb 6,6 punts i 3,4 rebots per partit.  El GM del MoraBanc Andorra, Francesc Solana s’ha mostrat satisfet amb la nova incorporació: “Compleix molt bé el perfil del jugador que buscàvem en aquesta posició. Bon llançament de tres punts, capacitat de jugar de fora cap a dins, atlètic, bon rebotejador i que compleix molt el perfil competitiu de les competicions que disputarem”. 

A més ha afegit que: “És un jugador jove, de futur i que la seva ambició i la seva gana que ens ajudarà a millorar molt com a equip”. Chougkaz, que havia passat per la NCAA com a integrant de la universitat americana Northwestern State, es converteix d'aquesta manera en el cinquè fitxatge de la plantilla del MoraBanc Andorra 2024-2025, que tindrà un nou grec a les seves files.

Comentaris

Trending