La nevada deixa en perfectes condicions el circuit del Pas per acollir l'Andros

Andorra serà la seu de les primeres curses del popular trofeu els pròxims dies 18 i 19 amb una participació de luxe encapçalada per Sébastien Loeb

El circuit del Pas de la Casa.
El circuit del Pas de la Casa. TROFEU ANDROS

La neu que ha caigut a les darreres hores ha deixat en prefectes condicions el circuit del Pas de la Casa per acollir la primera cursa del Trofeu Andros d'automobilisme sobre gel els dies pròximes dies 18 i 19 . L'ajornament de la cita inaugural de Val Thorens, farà que el Circuit d'Andorra-Pas de la Casa obri la 32a edició.

Serà el 25è aniversari de la primera cursa de l'Andros al Pas de la Casa en un trofeu que, com cada any, té un cartell de luxe encapçalat per l'excampió del món de ral·lis, Sébastien Loeb. Serà la segona edició amb vehicle cent per cent elèctrics i no es descarta la presència d'algun pilot andorrà com Cristian España, Marc Font i Raül Ferré.

Després del Trofeu Andros, el calendari continuarà amb la GSeries i amb els Ice Gladiators. Les GSeries també han comptat amb la participació de pilots ben coneguts com Carlos Sainz, Dani Sordo, Xevi Pons, Dani Solà, Sergio Vallejo, Jorge Lorenzo, Marc Márquez, Marc Coma, Nani Roma, Àlex Crivillé, Toni Elías, Laia Sanz, Pol i Aleix Espargaró, Dani Clos, i Cyril Despres

El circuit del Pas de la Casa és un traçat de mil metres de llarg i deu metres d’amplada, que combina un amplia recta amb viratges de tot tipus, totalment cobert de gel i neu, un circuit que és tot un referent al sud d’Europa.

Etiquetes

Comentaris

Trending