Natàlia Gallego, reelegida al capdavant de la Federació de Motociclisme

L’assemblea de l’entitat va validar per unanimitat la candidatura continuista, l’única que es va presentar per renovar la presidència

La junta de la FMA.
La junta de la FMA. FMA

La Federació Motociclista d’Andorra (FMA) ha reelegit Natàlia Gallego com a presidenta de l’entitat. La seva era l’única candidatura que es va presentar a l’assemblea ordinària de l’ens, celebrada la setmana passada. L’acte va recuperar el format telemàtic després de la pandèmia i va comptar amb la participació d’una cinquantena de socis.

Gallego, que va entrar al càrrec el 2018, lidera una nova junta amb Laia Clascà i Xavier Crespo com a vicepresidents. Per la seva banda, Jordi Sánchez és el tresorer i Carla de Juan la secretària. Serà l’òrgan responsable de l’entitat fins al 2025 i es completarà amb els vocals, un representant per cadascú dels sis motoclubs afiliats.

Des de la FMA s’ha indicat que “es tracta d’una junta continuista, però amb noves incorporacions joves i emprenedores, i amb l’objectiu de seguir fent créixer el món del motociclisme a Andorra”. Així, es vol “apostar per continuar organitzant competicions internacionals al país” i donar suport als clubs afiliats en les seves activitats.

Etiquetes

Comentaris

Trending