El Nàstic de Manresa lluirà la bandera tricolor a la seva samarreta

El club ha presentat les noves equipacions, on es posa en relleu l’acord de cooperació assolit amb l’FC Andorra, previ a la futura compra per part del grup Cosmos per incorporar-lo al projecte esportiu al Principat

EjWXX5MXgAI0Qki (1)
EjWXX5MXgAI0Qki (1) Gimnàstic de Manresa

Són molts els equips del país que llueixen en les seves equipacions la bandera del Principat. Els exemples més clars són el MoraBanc Andorra i l’FC Andorra. Aquesta temporada, una altra entitat incorporarà la tricolor a les seves samarretes. La novetat, però, és que no es tracta d’un club del país, sinó d’una de les entitats amb més renom del futbol base català: el Nàstic de Manresa.

El club del Bages ha presentat aquest cap de setmana les seves noves equipacions, tenint en compte que, en pocs dies, ja hi ha diversos dels seus equips que començaran la competició. I l’entitat ha volgut evidenciar l’acord de col·laboració que van tancar fa uns mesos amb l’FC Andorra. Per això, a les samarretes, que són de la marca Nike, a banda d’escapulari tradicional de l’entitat manresana, també apareix el blau, el groc i el vermell de la bandera del Principat, compartit també pel club que lidera Gerard Piqué.

De fet, algun dels equips ja les han estrenat durant el cap de setmana aprofitant els amistosos de preparació que estan realitzant de cara a l’inici de les lligues. Alguns, de fet, ja entraran en competició, amb la nova samarreta ecapulada i tricolor a la vegada, el cap de setmana vinent.

Un moment de l'assemblea, feta entre la graderia i el camp mateix.

Relacionat

Via lliure a la integració del Gimnàstic de Manresa a l’FC Andorra

El Gimnàstic de Manresa és un dels clubs referent al Bages però també a tota Catalunya pel que fa a la formació de jugadors. De fet, només té equips de pedrera -cap d’amateur- amb 24 conjunts des de juvenils fins a benjamins, a banda d’un de femení. Fa uns mesos, l’FC Andorra va arribar a un acord de col·laboració amb l’entitat, un primer pas a l’espera que aquesta es converteixi en Societat Anònima Esportiva -canvi que va ser validat pels socis l’estiu del 2019-. Llavors, es preveu que el grup Cosmos que lidera Gerard Piqué compri la majoria d’accions i passi a controlar el club, integrant-lo en l’entramat tricolor. De moment, el primer pas s’ha fet, ni que sigui simbòlic, a nivell de samarretes.

Etiquetes

Comentaris

Trending