Nàdia Tudó es queda lluny de la seva millor marca en els 200 metres braça de Fukuoka

La nedadora tanca la participació en els Mundials amb mal gust de boca, però amb la sensació que “he complert gran part dels objectius de la temporada”

Nàdia Tudó a Fukuoka
Nàdia Tudó a Fukuoka FAN

La nedadora ha disputat la segona i darrera prova en els Mundials de Fukuoka (Japó). Es tracta dels 200 metres braça que ha completat amb un temps de 2:38,12, que està lluny de la seva millor marca de 2:33,77. Remarca que ha estat un campionat molt dur, però tanca la temporada amb “la majoria d’objectius complerts”.

Participació discreta la que ha tingut Tudó en aquest Mundial, tenint en compte que ha quedat lluny de les seves millors marques en les dues proves que ha disputat. En els 100 metres braça va acusar el cansament del viatge i el poc temps per aclimatar-se. Aquesta passada matinada, ha disputat els 200 metres braça i la sort tampoc l’ha acompanyat.

El director esportiu de la Federació Andorrana de Natació, Alfonso Maltrana, ha manifestat que “el grup amb què ha nedat era ‘cap de sèrie’ amb competidores que imposen un altre ritme i ataquen les proves de manera diferent. Durant la prova, Nàdia Tudó ha perdut el referent i s’ha quedat enrere massa aviat, un factor psicològic que podria haver-la distret dels seus objectius en arribar, més o menys, als últims 50 m de la cursa”.

La nedadora ha expressat que “la prova no ha anat com esperava, ha sigut un campionat molt més dur que d’altres, però acabo una temporada amb la gran majoria d’objectius complerts”.

Etiquetes

Comentaris

Trending