Nàdia Tudó i Bernat Lomero s’acomiaden de Melbourne amb un pobre bagatge

Ni en 200 metres braça una, ni en 50 metres lliures l’altre, els dos nedadors andorrans no han fet ni tan sols els registres que es podia esperar d’ells

Comentaris

Nàdia Tudó i Bernat Lomero a Melbourne.
Nàdia Tudó i Bernat Lomero a Melbourne. FAN

Nàdia Tudó i Bernat Lomero han posat punt i final a la seva participació en el 16è Campionat del Món de Natació de piscina curta, que es disputa a la ciutat de Melbourne, Austràlia. Ho han fet amb males sensacions. Ni en 200 metres braça una, ni en 50 metres lliures l’altre, els dos nedadors andorrans no han fet ni tan sols els registres que es podia esperar d’ells.

Tudó ha nedat la 1a sèrie dels 200 metres braça i ha acabat segona amb un temps de 2:31,45 que li ha valgut la 28a plaça de la classificació, molt lluny de les millors. “Afrontava aquesta segona prova amb moltes ganes, esperava assolir una millor marca, però no ha pogut ser”, ha dit Tudó en declaracions al poc d’acabar la prova. “Nàdia ha hagut de parar de forma sobtada a l’octubre”, ha matisat Maltrana, director tècnic de la FAN: “Ara per ara, lluita per recuperar la forma que li permet estar a gust a l’aigua. Veure la seva la progressió cap a la comoditat, des de l’inici de la prova fins al final, és el millor símil per a explicar el compromís que l’impulsa”.

De la seva banda, Bernat Lomero ha competit en la 6a sèrie dels 50 metres lliures i ha acabat setè, amb un temps de 22,93 que ha suposat acabar en el 51è lloc de la classificació general, també ben lluny dels millors: “La marca d’avui no ha estat la que esperava. Les sensacions en nedar i la tècnica han estat bones, però el viratge no ha estat prou fort i aquí, en comptes d’aconseguir més velocitat, he perdut la que portava”, ha declarat Lomero en finalitzar la seva participació.

Etiquetes

Comentaris

Trending