Morer i Petxarroman, els primers ‘fitxatges’ d’hivern de l’FC Andorra

Els dos laterals drets ja tenen l’alta mèdica i podrien anar convocats pel primer partit del 2023, el que dissabte enfrontarà els tricolors contra l’Oviedo a l’Estadi Nacional

Petxarroman, durant el primer partit de lliga a Oviedo, en el qual va ser titular.
Petxarroman, durant el primer partit de lliga a Oviedo, en el qual va ser titular. FC Andorra

L’FC Andorra ja treballa per preparar el primer duel del 2023. Serà dissabte vinent, contra l’Oviedo. I Eder Sarabia ja pot tenir a les seves ordres dos jugadors a qui les lesions han amargat la primera volta. Tant Dani Morer com Petxarroman ja tenen l’alta mèdica. I, per tant, podrien anar convocats, si així ho estima convenient el tècnic, contra els asturians. En certa forma, són els primers ‘fitxatges’ d’hivern.

En línies generals, les lesions han respectat l’Andorra aquest any. Això sí, amb excepcions. A banda de Martí Vilà, trencat a Tenerife ja pel que resta de temporada, els dos jugadors a qui més han martiritzat els problemes físics en el primer tram del campionat són els laterals drets. Especialment, Petxarroman.

El jugador basc, cedit per l’Athletic, tot just ha pogut disputar 4 partits. Mal comptats, 280 minuts. Des de la jornada 6, les molèsties musculars no li han permès tornar a vestir-se de curt, recaiguda inclosa i estada a Euskadi per ser tractat pels metges del club basc. Ara, però, ja té l’alta.

Per la seva banda, Morer no juga des del duel contra l’Ibiza a finals de novembre. Això ha provocat que només pugui haver disputat set encontres, 466 minuts. En el seu cas, també torna a estar disponible per a Sarabia que, fins ara, havia hagut de fer invents al lateral dret, amb Altimira, a qui s’estima situar més endavant, com a principal inquilí d’aquesta posició. De cara al duel contra l’Oviedo, dissabte al Nacional, ja podrà comptar amb tots tres i decidir què vol fer.

En certa forma són, doncs, dos reforços d’hivern. A més, facilitaran la decisió de donar sortida a Pau Casadesús, perquè tingui més minuts. Podria ser la segona baixa en el mercat hivernal després de Marc Fernández. Paral·lament, el club treballa en la recerca d’un substitut a l’altre lateral, l’esquerre, per a Martí Vilà, lesionat de llarga durada.

Comentaris

Trending