MoraBanc i Salut treballen perquè l’aforament de la ‘Bombonera’ pugui superar el 30% fixat per l’ACB

Els jugadors del conjunt que durà les muntanyes del Principat en les noves samarretes estan convençuts que amb la plantilla llarga de què disposen podran assolir el repte de classificar-se per a la Copa del Rei i el ‘play-off’ pel títol

Presentació de les noves samarretes.
Presentació de les noves samarretes. Toni Solanelles

Els responsables de MoraBanc Andorra i del ministeri de Salut mantenen converses en vista a la gestió de l’aforament del poliesportiu de Govern la propera temporada. Tot i que dit “amb la boca petita”, la intenció del cub de la Baixada del Molí és poder superar el 30% d’ocupació del pavelló que ha fixat l’ACB, la Lliga Endesa, com a xifra orientativa. La sensació és que “el que va passar la temporada passada no tornarà a passar”. No obstant això, però, no hi ha res tancat ni decidit. L’evolució de la pandèmia, canviant, ho marcarà tot.

El director de Comunicació del MoraBanc Andorra, Gabriel Fernàndez, ha afirmat que la idea és poder establir “un percentatge superior al que s’ha tancat a Espanya”, però encara és aviat per avançar res de concret. “Sembla evident que no podrem tenir el camp ple; ara mateix això ho mantenim com un somni”, ha manifestat Fernàndez durant la presentació de la nova indumentària del primer equip, que dibuixa en la part frontal, al pit, les muntanyes que simbolitzen el país. La primera equipació és tota blava, amb diferents tonalitats. I la segona, groga, també amb gradació. La firma Hummel continua sent l’espònsor tècnic en matèria de roba esportiva.

IMG 5606
Sergi Garcia i Oriol Paulí amb les noves samarretes. Toni Solanelles

Els dos jugadors que han lluït les noves samarretes, Oriol Paulí i Sergi Garcia, també s’han mostrat esperançats de poder tenir el suport de l’afició. “Si podem tenir els nostres aficionats al costat tota la temporada serà un gran any”, ha apuntat el base mallorquí; mentre que l’exterior català ha recordat que “hi ha partits que si tens l’afició els guanyes només per la pressió que posa als rivals”. Els dos amistosos de pretemporada que es jugaran al Principat, organitzats pels comuns d’Escaldes i d’Encamp, tindran una mica de públic. Però serà molt poquet i també cal acabar-ho de concretar.

“L’objectiu és molt clar: estar entre els vuit primers tant al final de la primera volta com de la segona. Això vol dir classificar-se per a la Copa del Rei i per al ‘play-off’. I amb l’equip que hem muntat tenim moltes opcions de fer-ho”

Tant l’executiu del club com els dos jugadors han mostrat la seva satisfacció pels nous dissenys de la indumentària. Garcia i Paulí han assegurat que la presentació de les samarretes sempre és un moment especial perquè “és la que serà la nostra pell durant tota la temporada”, ha explicat el base. Els dos basquetbolistes, tot i que sols porten un any al club, asseguren sentir-se molt identificats amb l’equip i amb el país, i disposats a treballar perquè els nous fitxatges s’integrin tan aviat com sigui possible. Tant Garcia com Paulí han assegurat que el club ha fitxat molt bé aquest estiu.

Tots dos han destacat que “tenim una plantilla molt llarga i això ens permetrà fer rotacions i estar més descansats”. Ara bé, caldrà que el virus i les lesions, tan presents el curs passat en els integrants de la plantilla, respectin una mica més enguany. Serà un any de molta càrrega pels canvis a l’Eurocup, que faran que la competició s’allargui des de l’octubre fins a l’abril sí o sí. Però tenir molts enfrontaments no espanta els jugadors. “Al final és el que ens agrada; ens agrada més jugar que entrenar”, ha remarcat Paulí, mentre que Garcia destacava la importància de “començar bé” a Europa per no anar sempre més a remolc.

Quant a la competició domèstica, l’aler català ha assegurat que “l’objectiu és molt clar: estar entre els vuit primers tant al final de la primera volta com de la segona. Això vol dir classificar-se per a la Copa del Rei i per al ‘play-off’. I amb l’equip que hem muntat tenim moltes opcions de fer-ho”. Oriol Paulí ha assegurat que “els nous fitxatges vénen amb moltes ganes” i Sergi Garcia s’ha mostrat convençut que “som com una família i ens ajudem en tot el necessari”.

Comentaris

Trending