El MoraBanc jugarà la fase final de l'ACB en un búnquer sanitari

El protocol obliga que els jugadors es facin una PCR i un test serològic abans del desplaçament a València

Comentaris

Pavelló de la Font de Sant Lluís.
Pavelló de la Font de Sant Lluís. Altaveu

La fase final de la Lliga ACB-Endesa es disputarà amb unes condicions sanitàries extremes que s'adoptaran a partir de les recomanacions de l'Associació Espanyola de Metges de Bàsquet. Una setmana abans del desplaçament, tots els components de les plantilles hauran de passar un test PCR i serològic.

Les instal·lacions on es jugaran els partits es dividiran en tres zones: la de competició, la de confiança i la d'autorització. La primera serà la que tindrà l'accés més restringit. Es recomana que els equips es traslladin en autocar, tret dels canaris, i es constituirà una comissió mèdica per controlar la possible aparició d'un cas de coronavirus. Les mesures higièniques seran extremes i s'establiran torns perquè els equips no coincideixin en el menjador.

El protocol sanitari també obliga a aquest dilluns el club amfitrió, el València Basket, tanqui les seves oficines i les seves botigues que té en els recintes de L'Alqueria i la Font de Sant Lluís. La fase final es disputara del 17 al 30 d'aquest mes de juny, amb la participació dels dotze primers classificats de la lliga regular.

Etiquetes

Comentaris

Trending