El MoraBanc i Josep Pérez separen els camins

El club ha decidit no prorrogar el contracte del base, que va fitxar per cobrir la baixa per lesió de Rafa Luz i que ha disputat onze partits amb la samarreta tricolor, amb una mitjana de 0,3 punts per duel

Josep Pérez, durant un partit amb el MoraBanc.
Josep Pérez, durant un partit amb el MoraBanc. MORABANC ANDORRA

Josep Pérez no continuarà al MoraBanc Andorra. El club ha decidit no prorrogar el contracte del base, que va arribar al Principat a inicis de novembre amb l’objectiu de suplir la baixa per lesió de Rafa Luz. Un cop el brasiler està plenament recuperat, s’ha optat per no allargar la relació entre totes dues parts després d’onze partits disputats en total amb l’equip tricolor.

El MoraBanc va incorporar Pérez a inicis de novembre. Les baixes, especialment la de Luz, posaven l’equip en una situació complicada i calia reforçar-lo. Inicialment, se li va fer un contracte per un mes, tot i que amb opció de pròrroga de dos més, fins a tres. Al desembre, es va fer efectiva aquesta possibilitat.

Ara, però, amb Luz recuperat, s’entén que no cal allargar encara més el contracte del base. Per això, s’opta per posar fi a la relació entre club i jugador. En certa forma, Pérez no ha tingut gran protagonisme al conjunt que entrena Natxo Lezkano.

En aquests tres mesos, el base ha disputat un total d’onze duels, deu de lliga regular i la final de la Copa Princesa. La mitjana de minuts jugats supera per poc els sis, amb només 0,3 punts per encontre i 0,6 rebots.

Així doncs, el del passat divendres a Cáceres va ser el darrer duel de Pérez amb la samarreta tricolor. Llavors va disputar poc més de quatre minuts, sense anotar cap punt.

Comentaris (1)

Trending