El MoraBanc inicia l’últim tram de la preparació per a la fase final de la Lliga Endesa

En quinze dies, si no hi ha novetats, l’equip que entrena Ibon Navarro s’haurà de traslladar cap a València per disputar el títol de la competició amb onze conjunts més

Clevin Hannah llança a cistella davant l'oposició de Franz Massenat durant l'entrenament d'aquesta tarda.
Clevin Hannah llança a cistella davant l'oposició de Franz Massenat durant l'entrenament d'aquesta tarda. MORABANC ANDORRA

El MoraBanc Andorra ja entrena en grup i amb contacte. Des d’avui. S’enceta d’aquesta manera l’últim tram de la preparació en vista a la disputa de la fase final de la Lliga Endesa que s’ha de jugar a València del 17 al 20 de juny si no hi ha cap ensurt des d’ara i fins llavors. Els jugadors que entrena Ibon Navarro han mostrat aquesta tarda sobre el parquet del pavelló de Govern la fam de bàsquet que tenen, després de molt temps aturats.

El tècnic ajudant del MoraBanc Paco Vázquez ha destacat “el canvi abismal” que han experimentat els basquetbolistes des que han començat a entrenar-se damunt el parquet, encara que ho fessin en un primer tram de la preparació de manera individual. Els primers dies, els jugadors estaven “encartronats”. No obstant, aquests dies previs han servir per “treure la por de fer-se lesions” i tornar a recuperar sensacions.

Per a Vázquez, poder tornar a entrenar-se amb els companys, interactuant, és molt beneficiós. Són sessions “molt placenteres” per al jugador, que fa dies que espera poder competir. Però cal anar a poc a poc i amb cura. “No estem al 100% ni ho estarem”, ha recordat l’ajudant d’Ibon Navarro, que ha explicat que s’està en una mena de pretemporada però preveient que aquí no hi ha amistosos ni res que se li assembli.

Una de les sessions d'entrenament en grup reduït.

Relacionat

El MoraBanc torna aquest diumenge als entrenaments en grup i amb contacte

Endinsant-se en aquesta part final de la progressió planificada, el que compta és que en un parell de setmanes “anirem a la competició pura i dura”. I malgrat que jugar a bàsquet “no s’oblida” és evident que en aquestes primeres sessions grupals es donen situacions de “lectures equivocades” i altres petits errors que s’hauran de resoldre a marxes forçades. En quinze dies caldrà traslladar-se a València. A disputar-hi una fase tan atractiva com imprevisible. O potser perquè és imprevisible és atractiva.

Etiquetes

Comentaris

Trending