El MoraBanc espera el diagnòstic sobre Marin Maric abans de prendre decisions

El pivot, home decisiu en l’arrencada de la temporada dels de Natxo Lezkano, es va lesionar a Palència i la situació és lletja; fins dimecres o dijous no se sabrà del cert que té

Marin Maric en un dels partits al poliesportiu d'Andorra.
Marin Maric en un dels partits al poliesportiu d'Andorra. arxiu

La lesió que es va fer divendres a Palència Marin Maric no serà cap broma. Ara bé, no se sap quant temps haurà d’estar allunyat dels parquets. En funció del diagnòstic que s’acabi determinant, que s’espera per a dimecres o dijous, el club activarà la possibilitat de buscar-li un recanvi o no. El pivot croat estava sent l’home més determinant dels de Natxo Lezkano en l’arrencada del campionat.

De fet, va ser arran de la lesió de Maric -també està fora de joc Rafa Luz, i s’ha de veure també si l’hispano-brasiler estarà a disposició de Lezkano dissabte contra el Burgos o no hi estarà- que el MoraBanc va tenir una davallada de prestacions a la ciutat castellana, fins a acabar perdent el primer partit del curs.

No és que l’equip s’hagi construït al tomb de l’interior croata. Però sí que es tenia clar que el seu concurs havia de ser important i ho estava sent. Maric s’havia mostrat del tot denominador els primers quatre partits de la temporada. El director general de MoraBanc, Francesc Solana, sempre té l’agenda a punt per qualsevol eventual circumstància. De moment, però, no es vol activar res.

Comentaris (1)

Trending