​El MoraBanc es desinfla després de tenir setze punts d’avantatge i perd contra l’Hamburg

Els tricolors no poden aconseguir el seu tercer triomf consecutiu i cauen a l'Eurocup per 78-85

Miller-McIntyre intenta escapar del marcatge de Dileo al partit d'aquest dimecres. EUROCUP/MARTIN IMATGE

Un MoraBanc amb moltes baixes no ha pogut sumar la seva tercera victòria consecutiva i ha perdut contra l'Hamburg Towers a l'Eurocup per  78-85. Els tricolors que han arribat a dominar per 16 punts s'han anat desinflant. Babatunde Olumuyiwa s'ha lesionat i Jaylon Brown ha estat el màxim encistellador amb 32 punts. El MoraBanc rep dissabte el Joventut de Badalona a la Lliga ACB-Endesa.

Els primers minuts feien pensar en una còmoda victòria perquè el MoraBanc ho encistellava tot --triple inclós des d'un lateral de Guille Colom. i l'Hamburg Towers es limitava a tirar de tres (1 de 9) i el parcial era de 19-3. Els alemanys havien anotat només 3 punts en 7 minuts i acabarien el quart perdent per un clar 19-7 i amb la nota negativa per part tricolor de la lesió de Babatunde Olumuyiwa al minut 2.

Al segon quart, la decoració ha canviat plenament. El MoraBanc ha baixat la intensitat en defensa, ha estat més lent i menys inspirat en atac, i l'Hamburg s'ha posat les piles. Han entrat els seus triples i han anotat 30 punts amb un parcial de 0-15, i 3 cistelles de 6,75 de Jaylon Brown per poder marxar als vestidors amb avantatge (35-37), una cosa inimaginable després dels primers 10 minuts. Entre Jaylon Brown i Motsar havien fet pràcticament tots els punts del seu equip (33 de 44) a l'inici d'un tercer quart marcat per l'equilibri i amb un triple llunyà de Guille Colom i un altre sobre la botzina de l'Hamburg (62-61).

En el darrers deu minuts els alemanys han anat obrint forat en el marcador entre els punts de Jaylon Brown i les errades del MoraBanc en el tir, en pèrdues de pilota, en els rebots i fins i tot en personals en atac de Paulí i Miller-McIntyre (67-79) i un parcial de 5-18. Dos triples seguits de Nakic i de Crawford han donat vida als homes de David Eudal a tres minuts pel final. Pauli sortia per cinc personals i el MoraBanc era incapaç de capgirar el marcador.

MORABANC ANDORRA (78):  Miller-McIntyre 15, Paulí 7, Olumuyiwa 2, Llovet 2, Nakic 8, Diagne 10, Crawford 23, Colom 6, i Arteaga 5. 4 de 8 tirs lliures; 16 de 34 tirs de dos; 14 de 29 triples. 34 rebots, 9 ofensius.

HAMBURG TOWERS (85): Jaylon Brown 32, Zachary Brown 2, Walker, Di Leo 13, Meisner 6, Christen 7, Kotsar 20, i Hinricks 5. 14 de 21 tirs lliures; 16 de 31 de dos; 13 de 34 de tres. 33 rebots, 9 ofensius.

Parcials: 19-7, 16-30, 27-24, 16-24