El MoraBanc encara haurà d’esperar per tornar a competir

L’Eurocup ha acceptat ajornar el partit previst pel dimarts contra la Virtus de Bolona perquè encara no disposarà dels vuit jugadors necessaris per afrontar-lo

Un instant del duel entre MoraBanc i Virtus disputat ara fa unes setmanes a la Bombonera.
Un instant del duel entre MoraBanc i Virtus disputat ara fa unes setmanes a la Bombonera. EUROCUP

El coronavirus segueix impedint competir al MoraBanc Andorra. El partit de l’Eurocup contra la Virtus de Bolonya que s’havia de disputar dimarts vinent també ha quedat suspès perquè l’equip continua sense poder comptar amb el mínim de vuit jugadors recuperats per poder tornar a jugar un duel. Amb aquest, ja són set els compromisos que han quedat ajornats a conseqüència del brot detectat en la plantilla tricolor.

A poc a poc, els membres del MoraBanc Andorra es van recuperant de la malaltia. Per exemple, aquesta setmana ja han pogut tornar a la feina tant el tècnic, Ibon Navarro, com el seu ajudant, David Eudal. Encara queden, però, jugadors que no tenen l’alta mèdica.

Ibon Navarro durant un entrenament.

Relacionat

Ibon Navarro i David Eudal tornen a la feina recuperats de la Covid

Per això, el club ha demanat a l’organització de l’Eurocup la suspensió del duel que dimarts havia de disputar a Bolonya. Al·leguen, i així ho ha acceptat l’organisme, que no podran presentar el mínim de vuit jugadors necessaris per disputar-lo.

Amb aquest ja són tres els encontres d’Eurocup que té ajornats l’equip tricolor per culpa del brot de coronavirus. Prèviament s’havien suspès els enfrontaments contra el Telenet Giants d’Anvers i el Mònaco). També, cal recordar, estan pendents quatre partits d’ACB: Retabet Bilbao, Guipúscoa, Casademont Saragossa i Reial Madrid).

Comentaris

Trending