El MoraBanc cedeix la jove promesa Martí Obiols al Barberà

El club tricolor ha renovat el base per tres temporades, la primera de les quals militarà al club vallesà, fet que li permetrà també iniciar els seus estudis universitaris

Martí Obiols, durant un partit de la passada temporada.
Martí Obiols, durant un partit de la passada temporada.

El MoraBanc Andorra cedirà una de les seves joves promeses, Martí Obiols, a la Unió Esportiva Barberà. El club tricolor, prèviament, ha lligat el base per les properes tres temporades i vol que continuï la seva formació en l’equip vallesà, que la propera temporada militarà a la lliga EBA.

Martí Obiols és un base nascut l’11 de març del 2002. Té, per tant, 18 anys i, de fet, ara preveia començar els seus estudis universitaris a Barcelona. El MoraBanc té força confiança en la seva projecció de futur i, per això, li ha fet un contracte per les properes tres temporades, la primera d’elles, però, fora del Principat.

En concret, al Barberà, que disputarà la lliga EBA. D’aquesta forma, Obiols continuarà la seva etapa de formació a aquesta categoria, que ja coneix perquè les darreres campanyes havia disputat minuts amb el sènior B tricolor, ara dissolt.

Etiquetes

Comentaris

Trending