El MoraBanc apuntala el joc interior amb un ‘armari’' com Marin Maric

El croat és un pivot amb experiència al bàsquet europeu, capacitat anotadora, intimidació quan cal i un joc molt dinàmic

Comentaris

Marin Maric en una acció ofensiva.
Marin Maric en una acció ofensiva.

El MoraBanc Andorra s’ha fet amb els serveis del pivot croat Marin Maric (28 anys, 2.11) per les dues properes temporades. El pivot arriba després de tenir un gran rendiment la temporada passada al BC Larissa grec amb 15.1 punts, 6.9 rebots i 1.8 rebots per partit. Maric és un pivot amb experiència al bàsquet europeu, capacitat anotadora, intimidació quan cal i un joc molt dinàmic. També ha estat internacional amb la selecció croata.

“Estem parlant d’un jugador que pensem que pot tenir un gran impacte a la competició i que ens donarà punts, rebot, consistència i moltes solucions en el joc interior” exposa el mànager general. Francesc Solana, que afegeix que “a banda del seu talent individual, Maric té molt bona lectura del joc i pensem que pot ajudar a fer millors els seus companys”. Maric va militar a la lliga universitària dels Estats Units per Northern Illinois i DePaul. Amb aquesta incorporació es reforça el joc interior on només hi havia Nacho Llovet. A Europa va jugar també al Lietkabelis, rival del MoraBanc a la competició europea.

Comentaris

Trending