El MoraBanc Andorra confirma la marxa de Jean Montero al València Basket

L’entitat tricolor ha arribat a un acord pel traspàs del ‘combo’ dominicà al club taronja, que el signarà per dues temporades més una d’opcional

Comentaris

Aquest ha estat el cartell d'agraïment del MoraBanc Andorra per Jean Montero.
Aquest ha estat el cartell d'agraïment del MoraBanc Andorra per Jean Montero.

El que era conegut per gairebé la totalitat dels aficionats tricolors ha estat confirmat pel MoraBanc Andorra aquest dimarts. Després que el club executés la clàusula acordada amb el Dreamland Gran Canaria i el València Basket hagi afluixat la butxaca, Jean Montero deixarà la Bombonera per fer gaudir a la Fonteta durant les pròximes dues temporades més una d'opcional. “Volem agrair-li la seva implicació, professionalitat, compromís i estima cap al nostre club i aficionats”, resa el comunicat del conjunt de Natxo Lezkano.

El jugador dominicà tanca la seva vinculació amb el MoraBanc Andorra, en una temporada on ha aixecat al públic de les seves cadires, guanyant-se l’afecte de la Bombonera i sumant al seu palmarès el premi a Millor Jugador Jove de la Temporada (ho aconseguia per segona vegada consecutiva) i nomenat MVP del mes d’abril. Montero finalitzava la temporada amb 15’7 punts, 5’1 assistències, 2 recuperacions i 20 de valoració per partit. 

El club havia executat la clàusula acordada amb el Dreamland Gran Canaria el passat 30 de juny, fet que convertia Jean Montero en jugador tricolor de ple dret, després que el base estigués cedit a les ordres de Natxo Lezkano el passat curs. “Des del MoraBanc Andorra volem agrair a Jean Montero la seva implicació, professionalitat, compromís i estima cap al nostre club i aficionats. Li desitgem el millor pels seus futurs projectes, que estem segurs estaran plens d’èxits”, ha explicat el comunicat dels andorrans, que no especifica la quantitat desembolsada pel club ‘taronja’ tot i que la totalitat del contracte podria ascendir als tres milions d'euros.

 

“Us vull agrair per tot el suport i l’oportunitat que m’heu donat aquesta temporada, el gran amor que m’heu demostrat. M’heu ajudat bastant a nivell personal i professional, i estic més que orgullós de formar part de la història d’aquest club. Vull dir-vos que, encara que els camins se separin, per mi Andorra sempre serà casa meva i ho recordaré amb un somriure. Us desitjo el millor dels èxits”, ha explicat Montero en un missatge a les xarxes socials del MoraBanc Andorra.  

Comentaris

Trending