El MoraBanc Andorra carrega piles a Ordino-Arcalís

L'equip com a cada pretemporada ha fet una excursió per agafar forçes de cara al seu retorn a la Lliga ACB-Endesa

20230818 103103
20230818 103103

El MoraBanc Andorra no ha fallat a la seva cita amb la tradicional sortida al fantàstic entorn de muntanya del nostre país, concretament aquesta temporada a Ordino Arcalís. L’expedició ha sortit aquest divendres al matí des del Pavelló del Govern cap al sector que forma part de Grandvalira Resorts.

Tota la plantilla del MoraBanc Andorra ha gaudit d’una pujada fantàstica i amb unes vistes immillorables amb el passeig panoràmic en telecabina. Mirada amunt i objectiu d’arribada fixat al Mirador Solar de Tristaina. Jugadors i cos tècnic han pogut gaudir d’unes vistes impressionants.

Tot seguit, i per recuperar una mica les cames més fatigades, s’ha posat direcció cap a la ruta dels estanys de Tristaina. Bona xuclada d’aire pur i fresc, naturalesa únic i paisatge immillorable. Tot amb l’objectiu d’agafar encara més forces, si cap, per una nova temporada plena de reptes i il·lusions. Una jornada llarga, però fantàstica, on les paraules més escoltades de cadascun dels membres de l’equip han estat a l’alçada de l’increïble entorn que ens rodeja.

Comentaris

Trending