Mònica Doria es fixa el repte d’aconseguir durant el 2023 les mínimes per estar als Jocs de París

La palista andorrana, recuperada d’una lesió al genoll, considera que els resultats obtinguts la darrera temporada “han estat els millors que he obtingut mai”

Núria Roca, directiva de Crèdit Andorrà, amb Mònica Doria.
Núria Roca, directiva de Crèdit Andorrà, amb Mònica Doria. CRÈDIT ANDORRÀ

La palista andorrana Mònica Doria s’ha refet ja d’una lesió al genoll i ha començat a entrenar amb bones sensacions, fet que li fa ser optimista en vista a les properes temporades. Un dels reptes a aconseguir durant l’any que ve és assolir les mínimes per poder participar, ja al 2024, als Jocs Olímpics de París. Primer, però, vol fer uns bons Campionats del Món a Londres, tant en canoa com en caiac com en caiac extrem.

Durant un acte a la seu de Crèdit Andorrà per anunciar que aquesta entitat li renova el patrocini, Doria ha fet balanç dels resultats obtinguts la darrera temporada, que “han estat els millors que he obtingut mai, amb quatre medalles, dues en categoria sènior”, ha explicat. Al costat de la directora de Comunicació Corporativa, Màrqueting i Nous Canals de Crèdit Andorrà, Núria Roca, la palista ha agraït el suport que rep per part del seu patrocinador.

Etiquetes

Comentaris

Trending