Les molèsties sofertes a París no impediran Vicky Jiménez anar als Jocs dels Petits Estats

El dolor que va impedir-li estar al 100% en el tram final del duel que va perdre contra Jaimee Fourinis ha millorat i l’entorn de la tennista confirma que s’unirà a la resta de la delegació andorrana a Malta

Vicky Jiménez
Vicky Jiménez

La lesió patida durant el partit de la fase prèvia de Roland Garros no serà obstacle perquè Vicky Jiménez pugui participar la setmana vinent en el torneig de tennis dels Jocs dels Petits Estats. D’aquesta forma, podrà sumar-se a la delegació andorrana que es desplaçarà a Malta per disputar la competició. S’esvaeixen, doncs, els temors després dels problemes que havia sofert Jiménez durant el duel contra l’australiana Jaimee Fourlis.

El partit, de la primera eliminatòria de la fase prèvia del torneig parisenc va ser dur i igualat. Fourlis es va emportar el primer set i l’andorrana va igualar en el segon. En el tercer i definitiu, Jiménez dominava el marcador fins que va notar molèsties físiques. Va ser atesa pels metges i va poder reprendre el duel, però sensiblement minvada. Això va facilitar el triomf final de l’australiana (6-4, 4-6 i 6-3).

Per tant, la tennista del Principat no podrà arribar al torneig gran de Roland Garros, que s’ha de disputar la setmana vinent. Li quedava, doncs, el calendari lliure per anar a Malta. El dubte era saber l’abast de les molèsties físiques patides a París.

L’entorn de Jiménez, però, ha esvaït els dubtes. Segons ha pogut saber Altaveu, l’andorrana es troba en condicions de disputar la competició dels Jocs dels Petits Estats, on s’espera que sigui una de les fermes opcions de medalla per a Andorra. La cita està prevista a partir del dilluns vinent.

Comentaris

Trending