Moha i Valera, els pròxims en firmar per l’FC Andorra

L’Estadi Nacional cada vegada presenta un color més verd i és que la meitat de la gespa ja està col·locada; l’objectiu és tenir-ho tot a punt per al primer cap de setmana de setembre i així poder jugar al Principat contra el Granada

Comentaris

L'última operació de col·locació de la gespa a l'estadi Nacional.
L'última operació de col·locació de la gespa a l'estadi Nacional.

L'FC Andorra té molt a punt dues noves incorporacions que reforçarien l'equip d'Eder Sarabia al mig del camp i a la davantera. Els noms que sonen amb força són Moha Moukhliss i Germán Valera. D'altra banda, l'Estadi Nacional segueix el seu procés de remodelació i ja té la meitat de la gespa col·locada.

Queda una setmana perquè el mercat tanquí portes i  l’FC Andorra l’aprofitarà fins al final, com ja va avançar el director esportiu, Jaume Nogués, en la presentació d’Álex Petxarroman, on va anunciar que s’esperava tres fitxatges més. Entre els noms que sonen hi ha Moha Moukhliss, que acaba de rescindir el seu contracte amb el Real Valladolid i arribaria al Principat per les pròximes tres temporades. Moukhliss va jugar 10 anys al futbol base del Real Madrid, abans de posar rumb al filial del celta i, posteriorment, al Valladolid. El migcampista és campió d’Europa sub-17 i sub-19 i subcampió del món del sub-17 amb la selecció espanyola.

Un altre que es podria sumar pròximament al projecte tricolor és Germán Valera, que arribaria en forma de cessió procedent del filial de l'Atlètic de Madrid. L'extrem dret donaria més opcions a l'atac de l'equip de Sarabia.

SEGUEIX LA COL·LOCACIÓ DE GESPA

L’Estadi Nacional va agafant color. Actualment, ja hi ha més de la meitat de la gespa col·locada. L’objectiu és arribar el primer cap de setembre amb la primera jornada al Nacional contra el Granada.

 

 

Comentaris

Trending