Un membre del cos tècnic de l’FC Andorra, confinat a Eivissa amb coronavirus

El contagi es va detectar en un test d’antígens fet ja a l’illa tot i que en la prova feta dijous havia donat negatiu i ara es troba aïllat seguit el protocol sanitari del govern balear

Héctor Hevel, amb el fisioterapeuta Saül Reina.
Héctor Hevel, amb el fisioterapeuta Saül Reina. FC Andorra

Un dels integrants del cos tècnic de l’FC Andorra va donar positiu per coronavirus en el darrer test d’antígens previ al partit al camp de l’Ibiza-Eivissa. Per això, s’ha mantingut confinat a l’illa, seguint el protocol sanitari marcat pel govern autonòmic. La resta de membres de l’equip, tant jugadors com de l’staff, van donar negatiu i han tornat ja al Principat, inclòs Héctor que es manté sota seguiment dels metges pel cop al cap que va rebre durant el partit.

L’alarma va sorgir arran del darrer test ràpid efectuat ja a l’illa. El professional, que havia superat la prova feta dijous al Principat, va donar positiu. Seguint les instruccions del govern balerar, s’ha quedat confinat a Eivissa. Ara, es manté amb símptomes lleus esperant poder recuperar-se i tornar cap a Andorra. El cos mèdic del club manté comunicació permanent amb ell per supervisar la seva evolució de salut.

Si que ha pogut tornar sense problemes Hevel, malgrat la contusió cranial que va patir en una topada amb un company

Un cop detectat el positiu, tots els integrants de l’expedició es van sotmetre a noves proves d’antígens, les quals van resultar negatives. Per això, van poder disputar el partit i, posteriorment, tornar al Principat. Entre ells Héctor Hevel.

El migcampista va protagonitzar l’ensurt de la jornada. Fruit d’una forta topada amb un company, va patir una forta contusió cranial. Se’l va examinar a un centre hospitalari d’Eivissa i es va autoritzar el seu retorna amb la resta de companys. Tot i això, es continua la supervisió per controlar que evoluciona de forma correcta.

Conjura per sumar els sis punts en joc

El retorn a Andorra, per això, va ser amb la sensació de decepció per la derrota, que provoca que l’equip no depengui de si mateix per classificar-se per a la promoció d’ascens. Ara, cal guanyar els dos partits contra Vila-real B i Alcoià i esperar. Per assolir aquest objectiu, la plantilla es conjura.

“Ens queden dues finals i hem d’anar a guanyar. Ja saben que no depèn de nosaltres però hem de sumar els sis punts i esperar què passa”, ha comentat el migcampista Rubén Bover. Per la seva banda, el davanter Rubén Enri també demanar “pensar a aconseguir aquests punts i a veure si podem complir el somni”.

Comentaris

Trending