Marc Casal es proclama campió del món de la modalitat llarga d’Skyrunning

L’atleta canillenc ha invertit més de 8 hores per completar el recorregut dissenyat a la Vall de Boí; al podi l’han acompanyat els espanyols Manuel Anguita i Borja Fernández

Comentaris

Marc Casal després de passar la meta a Barruera, a la Vall de Boí.
Marc Casal després de passar la meta a Barruera, a la Vall de Boí. @BUFFEPICTRAIL

L’atleta andorrà Marc Casal s’ha proclamat aquesta tarda campió del món d’Skyrunning de la ISF en la modalitat llarga -la prova Sky Ultra tenia 68 quilòmetres i 4.900 metres de desnivell acumulat- en el marc del BUUF Mountain Festival a la Vall de Boí.

Casal, que forma part d’un equip, l’andorrà, que mira d’entrar al top 3 del mundial en el conjunt de les proves, ha hagut de fer una cursa molt intel·ligent per poder superar tant els adversaris durs que tenia com els seus problemes físics, que com el canillenc mateix ha reconegut a la línia de meta han estat a punt de fer-lo plegar abans d’hora.

 

Marc Casal ha completat el recorregut en 8 hores10:20 i ha quedat per davant dels espanyols Manuel Anguita i Borja Fernández, que han arribat a dos minuts i mig i setze minuts, respectivament, de l’andorrà. Casal ha anat gairebé tota la cursa amb els dos espanyols, i també a l’inici amb un corredor italià i un d’americà.

I ha collat fort a la darrera pujada de les tres que hi havia en el recorregut per poder-se desempallegar d’Anguita i Fernández i poder fer la darrera baixada amb comoditat per entrar a la meta de Barruera en solitari.

 

 

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending