Marc Aguado, convençut que el projecte de l’FC Andorra “tirarà endavant segur”

El migcampista, malgrat l’interès mostrat pel Saragossa en el seu retorn, assegura estar “a gust” a l’equip tricolor i afirma que “m’agradaria quedar-m’hi”

marc aguado semafor
marc aguado semafor

La bona temporada de l’FC Andorra està provocant, lògicament, que altres equips es fixin en el rendiment dels jugadors tricolors. Un exemple clar és el del Marc Aguado. Cedit pel Saragossa, el seu joc està generant que el conjunt aragonès el tingui entre els seus plans per la temporada vinent. Per ara, el migcampista prefereix esperar que acabi la temporada abans de valorar quin pot ser el seu futur però no amaga que el Principat li agrada i el projecte que lidera Gerard Piqué, encara més. Li agradaria, ha reconegut, seguir a Prada de Moles.

Així ho ha explicat el futbolista, fill, cal recordar, d’un mite en el Reial Saragossa com Xavi Aguado. Preguntat sobre la qüestió, ha posat en relleu que, per ara, “no depèn de mi” però deixant clar que “estic molt a gust aquí”. A banda, ha remarcat que el de l’Andorra “és un projecte important i gran” que, s’ha mostrat convençut, “anirà endavant segur”. Per tant, no amaga que “m’agradaria quedar-m’hi”.

Per ara, però, prefereix no pensar gaire en el futur. Almenys en el mitjà termini. En el curt hi ha quatre partits en els quals ell i els seus companys es juguen la possibilitat de disputar la fase d’ascens a Segona A. I el primer d’ells arriba diumenge, amb la visita de l’Alcoià a Prada de Moles. Una bona oportunitat de sumar més punts (o coeficient tenint en compte com funciona aquesta segona fase) i, de retruc, de deixar gairebé descartat el conjunt alacantí. Avisa, però, que no serà gens senzill.

“Tots els partits són molt difícils en aquesta segona fase. Serà dur, ells es replegaran al darrere, però confio molt en l’equip”, ha comentat. Un aspecte que pot ajudar és el fet que “ells han d’arriscar” però entén que, al final, “són un equip que no canvien gaire el seu estil”.

Aguado també ha defensat la feina feta per l’equip. Fins i tot en el tram final de la primera fase, on els resultats no van acabar de ser els esperats. “Ara estem en una gran dinàmica, però les coses ja es feien bé abans als entrenaments. Sabia que canviaria i que aconseguiríem el que ens estàvem mereixent”, ha assegurat el migcampista.

Comentaris

Trending