Maeva Estevez es cola a les finals de la Copa del Món de Montafon

L’andorrana s’ha recuperat d’una primera màniga complicada en un circuit lent i ha reaccioant a la segona situant-se entre les setze millors de la jornada

Maeva Estevez, a punt de disputar una de les rondes.
Maeva Estevez, a punt de disputar una de les rondes. FAE

Maeva Estevez disputarà la final de la Copa del Món del boardercross que s’està celebrant a l’estació austríaca de Montafon. L’andorrana s’ha classificat entre les millors i continuarà en competició aquest divendres. El bon paper assolit en la segona ronda ha estat decisiu per permetre que la surfista de neu pugui lluitar directament contra rivals de gran nivell.

Estevez no ho ha tingut fàcil. Les classificatòries s’han disputat amb unes dures condicions meteorològiques i una neu molt tova. Això ha fet que el circuit sigui molt lent. Això ho ha notat a la primera ronda, on la seva marca de 1’05’’39 la deixava en 34a posició. Calia, doncs, millorar.

I ho ha fet. En la segona ronda, l’andorrana ha marcat un cronòmetre de 1’02’’26, el setè millor de la màniga. Sumats tots dos temps, quedava en setzena posició. Per tant, entre les millors i amb el passi per disputar les finals d’aquest divendres.

Esteve disputarà els quarts davant rivals de nivell. Haurà de mesurar forces amb la campiona olímpica en Sochi 2014 i bronze en Pyeongchang 2018, la txeca Eva Samkova; la 12ena del rànquing mundial, la canadenca Audrey McManima; i la britànica Charlotte Bankes, actual campiona del món de boardercross.

Etiquetes

Comentaris

Trending