Llumetes per reprendre la cursa cap als Campionats del Món d’esquí alpí del 2029

La primera acció que reactiva la promoció de la candidatura al Mundial ha consistit en una demostració de màquines trepitjaneu, una exhibició de l’escola d’esquí o projeccions led i un castell de focs

Comentaris

Baixada de llumetes.
Baixada de llumetes. ERIC ROSSELL

La tradicional baixada de llumetes, al peu de pista del sector Soldeu de Grandvalira, ha estat aquesta tarda el moment i l'esdeveniment escollit per reprendre el camí a la promoció d’Andorra com a candidatura per acollir els Campionats del Món d’esquí alpí el 2029.

Un total de 200 persones, entre adults i infants, han protagonitzat la tradicional baixada de llumetes que ha estat complementada amb una demostració de màquines trepitjaneu; projeccions led sobre la pista de Copa del Món, Avet; una exhibició a càrrec del Demo Team de l’Escola d’Esquí i Snowboard i un castell de focs. Des del peu de la plataforma de Soldeu, s’ha pogut observar l’espectacle que ha tingut lloc a les pistes Ós, Bosc Fosc i Avet.

En sintonia amb la que va ser la campanya de comunicació de la candidatura als mundials 2027, ‘Ja és hora de tornar a encendre les estrelles’, el xou ha volgut simbolitzar el lligam entre els infants i el futur de l’esquí omplint de llum el que serà l’escenari de competició de les pròximes Finals de la Copa del Món Andorra 2023. El procés de promoció de la candidatura continuarà amb noves accions al sector Soldeu de Grandvalira, coincidint amb el World Snow Day, el pròxim 15 de gener.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending