Llovet i el MoraBanc seguiran caminant plegats dues temporades més

El General Manager del club tricolor ha assegurat que el pivot barceloní ha de ser “un dels líders de l’equip” i “un dels pilars sobre el que construïm el futur”

Francesc Solana i Nacho Llovet encaixen les mans per celebrar el nou contracte.
Francesc Solana i Nacho Llovet encaixen les mans per celebrar el nou contracte. MORABANC ANDORRA

Nacho Llovet i el MoraBanc Andorra seguiran caminant junts. I ho faran durant dues temporades més. El jugador tricolor ha renovat el seu contracte fins a juny del 2024. Des de l’entitat es destaca que el pivot barceloní és un dels líders de l’equip i un pilar del projecte de futur.

El club tricolor ha oficialitzat l’acord que mantindrà el lligam de Llovet a la ‘Bombonera’. El nou contracte és per dues temporades, fins a finals de la 2023-24. Des de la direcció esportiva s’ha celebrat el compromís del jugador amb l’entitat.

“Nacho és un dels líders del nostre equip i un dels pilars sobre el que estem construint el futur”, ha assegurat el General Manager del club, Francesc Solana. Per això, es considera que “estendre dues temporades més el seu contracte s’ha de llegir des d’aquests dos factors”.

Llovet va arribar al MoraBanc Andorra a inicis de la campanya 2019-20. Per tant ja acumula dues temporades, durant les quals ha disputat 50 partits, amb una mitjana global de 4,7 punts, 3,82 rebots i 0,86 assistències.

Comentaris

Trending