La Lliga Multisegur es posa al dia amb dos empats que confimen la igualtat al capdavant de la taula

Empat a 1 entre l’FC Santa Coloma i el Sant Julià en el clàssic del futbol andorrà i en el derbi escaldenc entre l’Atlètic i l’Engordany, que ha empatat amb un gol de penal sobre la botzina

Comentaris

Un instant del derbi escaldenc entre Atlètic i Engordany.
Un instant del derbi escaldenc entre Atlètic i Engordany. FAF

La Lliga Multisegur s’ha posat al dia aquest diumenge amb dos dels partits que estaven pendents des de la jornada dos. En ells, FC Santa Coloma, UE Sant Julià i Atlètic Escaldes tenien l’oportunitat d’escapar-se al capdavant de la taula, però no han passat de l’empat. Les dobles taules igualen al màxim la taula, amb quatre equips separats únicament per un punt.

I és que ha estat llavors quan Sebas, de l’UE Engordany ha igualat el duel entre dos dels equips de la setena parròquia. Ho ha fet des dels onze metres, empatant d’aquesta forma el gol inicial que, també de penal, havia marcat Xavi Vieira. D’aquesta forma, l’Atlètic sumava vuit punts i donava l’opció al Santa Coloma o bé al Sant Julià de ser líder en solitari.

Calia, això sí, guanyar el duel que disputaven tots dos equips, un dels enfrontaments clàssics del futbol andorrà. Els colomencs, però, han fallat. Només han pogut empatar. I encara sort, ja que Bakari ha avançat els lauredians en el primer temps. No ha estat fins al segon temps quan Robert Ramos ha pogut igualar.

Amb aquests marcadors, i després de cinc jornades disputades, Santa Coloma i Atlètic Escaldes ocupen, amb vuit punts, les dues primeres posicions, seguits, amb set, del Sant Julià i l’Inter d’Escaldes, actual campió. Els lauredians, però, tenen una darrera bala: el duel ajornat que disputaran dijous contra l’UE Engordany. Si el guanyen, ocuparan el lideratge en solitari.

Etiquetes

Comentaris

Trending