Juan Lago es converteix en el nou entrenador de Verdú per afrontar el circuit mundial d'esquí alpí

Cande Moreno manté a Dejan Poljansek com a tècnic, mentre que Fred Beauviel serà l'encarregat de l'equip nacional masculí i Josh Alayrach del femení

Els integrants del diferents grups de la Federació Andorran d'Esquí en modalitat d'alpí.
Els integrants del diferents grups de la Federació Andorran d'Esquí en modalitat d'alpí.

Joan Verdú afrontarà el salt a la Copa del Món amb un nou entrenador: Juan Lago. Un canvi d'equip tècnic que ha de permetre a l'esquiador andorrà mantenir la progressió i fer els millors resultats possibles. Per la seva banda, Cande Moreno continuarà sota les ordres de Dejan Poljansek i alternarà les proves de Copa d'Europa i del circuit mundial.

La Federació d'Esquí  ha anunciat aquest matí l’estructura dels equips d’alpí amb una revolució important per afrontar la temporada més il·lusionat dels darrers anys. Precisament, a l’equip de Joan Verdú és on s’han produït els canvis més significatius: l’entrenador, Juan Lago, fins ara entrenador de l'equip noruec de Copa d'Europa, agafa el relleu de Fred Beauviel, i l’skiman, que ara serà Nicola Cusini. Per la seva part, Pol Ferrer continuarà com a fisioterapeuta.

Uns canvis que han de servir a Verdú per continuar creixent i assolir els millors resultats possibles en la Copa del Món, que tindrà com a seu de les finals del 2023 l'estació d'esquí de Soldeu.

D'altra banda, referent a altra esportista de referència en alpí, Cande Moreno continuarà amb el tècnic Dejan Poljansek, mentre que Pablo Vallina serà el nou  l'skiman. L'esquiadora andorrana alternarà el circuit de Copa d'Europa amb el de la Copa del Món, on tindrà el gran repte de sumar els seus primers punts.

Pel que fa als equips nacionals, el responsable del masculí serà Fred Beauviel que comptarà amb Àxel Esteve, Àlex Rius, Xavi Cornella i Bartumeu Gabriel. Yago Antes serà l’entrenador d’eslàlom i gegant, on participaran Esteve i Rius. A més, Beauviel s’encarregarà del grup U18 masculí. El preparador físic dels equips nacionals continua sent Damià Costa, i el metge Bernat Escoda.

Finalment, pel que fa al femení, Josh Alayrach serà l’encarregat del grup format per Carla Mijares i Íria Medina, mentre que Jordina Caminal, tot i que no tindrà ‘status’ d’equip nacional, seguirà les dinàmiques d’aquest grup.

També s'ha aprofitat l'acte de presentació de l'acord de patrocini amb el grup Menta, per donar a conèixer els integrants dels grups d'Esquí Estudi Batxillerat Esportiu (EEBE), U18 i U16.

Etiquetes

Comentaris

Trending