El jove ‘biker’ Arnau Graslaub es marca el repte d’assolir un Top 15 aquesta temporada

El corredor, campió de Catalunya i Espanya el passat octubre amb només setze anys, es mostra ambiciós davant una campanya en la qual vol classificar-se per al màxim de copes del món possible

Sergi Martí amb Arnau Graslaub i la seva bicicleta.
Sergi Martí amb Arnau Graslaub i la seva bicicleta. VALL BANC

El ‘biker’ andorrà Arnau Graslaub Miró es marca objectius ambiciosos per aquest 2021. El corredor, que amb només 16 anys es va proclamar campió d’Espanya i Catalunya en descens en BTT, el passat mes d’octubre, aposta per arribar a finals de copa del món. Entre altres fites, vol intentar aconseguir acabar almenys alguna prova dins del Top 15.

Així ho ha explicat aquest dijous, durant l’acte de presentació del seu patrocini per part de Vall Banc. “Vull obtenir classificació en totes les copes del món que pugui, però també tinc en compte que per factors que no estan a les meves mans potser no em pugui classificar. Si no passa res, vull arribar a alguna final de  copa del món i fer un top 15”, ha explicat.

Graslaub és un dels esportistes andorrans amb més projecció. De fet, ja ha tastat l’èxit. Fa uns quans mesos, va aixecar els trofeus de Catalunya i Espanya en la modalitat de descens. I ara encara vol més. “Aquest patrocini és imprescindible per mi, perquè sense ell no podria ni fer el 10% del que tinc previst fer i sense cap mena de dubte marcarà com serà el meu futur”, ha assegurat.   

El ‘biker’ se suma així a altres joves esportistes que compten amb el suport de l’entitat financera. Entre ells, hi ha Vicky Jiménez, Àlex Español o la ja olímpica Mònica Dòria. “Estem molt contents de donar suport a la trajectòria esportiva de l’Arnau i d’ajudar-lo a assolir els objectius marcats per aquest any on vol quedar Top 15 a la Copa del Món”, ha comentat el director general de Negoci de Vall Banc, Sergi Martín.

Etiquetes

Comentaris

Trending