Josep Pérez demana “màxim respecte a la presumpció d’innocència” en el presumpte cas de violació

L’exjugador del MoraBanc Andorra ha fet una breu piulada confiant plenament en la justícia davant els presumptes fets ocorreguts després del partit a Ourense de la primera volta de la Leb Or

Comentaris

Josep Pérez en un partit amb el MoraBanc Andorra
Josep Pérez en un partit amb el MoraBanc Andorra Dani Catalán

L’exjugador del MoraBanc Andorra, Josep Pérez, que segons el mitjà digital El Español, va ser denunciat com a presumpte autor d’una violació després d’un partit en què els tricolors van disputar a Ourense en la primera volta. A través d’una piulada al seu compte de Twiter manifesta que “soc conscient de què s’està dient de mi, demano màxim respecte a la presumpció d’innocència i confio plenament en la justícia”.

Pérez hauria comès una violació quan era jugador del MoraBanc Andorra després del partit a la pista de l’Ourense. El base està sent investigat després que la dona interposés una denúncia i assegura que al gener, després de la victòria, va estar prenent alguna cosa en un pub de la ciutat gallega i van acabar a casa seva. Setmanes després va anar recordant coses i és quan el va denunciar.

Josep Pérez no s’ha manifestat fins aquest dimarts a través del seu compte de Twiter. En una piulada posa que “soc conscient de què s’està dient de mi, demano màxim respecte a la presumpció d’innocència i confio plenament en la justícia”. Des del MoraBanc Andorra, ahir es va emetre un comunicat també a través de les xarxes socials en el que assegurava que mai se’l va informar de la denúncia, que es posava a disposició de la justícia i donava tot el suport a la víctima.

Comentaris

Trending