José Suárez, Yan le Potier, Lluís Sala i Cristian España, dominadors de la G2 de les GSeries

La competició, celebrada al circuit del Pas de la Casa, va completar la segona jornada amb una bona afluència de participants i amb especial igualtat a la categoria de dues rodes motrius

Un instant d'una de les curses de les GSeries.
Un instant d'una de les curses de les GSeries. Fotoesport

José ‘Cohete’ Suarez (GIAND), Yan Le Potier (SBS), Lluís Sala (2RM) i Cristian España (ICEGladiators) van ser els vencedors de la G2 de les Crèdit Andorrà GSeries 2021, celebrades aquest dissabte. La competició, que es disputa al circuit del Pas de la Casa, arriba d’aquesta forma al seu equador sense res decidit, però sí que es pot apreciar la superioritat dels tres pilots que han aconseguit repetir triomf en les seves respectives categories. La igualtat és encara més gran a la categoria 2RM, coliderada per Lluis Sala i Àlex Español amb 111 punts.

Les proves celebrades aquest cap de setmana ha comptat amb la presència de participants il·lustres. Entre elles, els campions del món de MotoGP, Joan Mir i de Moto3, Albert Arenas, a més d’altres pilots de reconegut prestigi com Àlex Rins, Albert Llovera, Yohan Rossel, Mikel Azcona, Joan Lascorz o Nil Solans, entre altres.

La jornada ha comptat amb la participació de pilots de prestigi com Àlex Rims, Joan Mir o Yohan Rossel, entre altres

En la categoria GIAND, el vencedor va ser el ‘Cohete’ Suárez, repetint victòria, aquest cop molt treballada. I és que el pilot francès Yohan Rossel, debutant en el Circuit Andorra, li va posar el llistó molt alt sobretot en la mànega de qualificació. En la final, Suárez va reconduir la situació i va acabar en primera posició, fet que li permet liderar la classificació amb 117 punts.

En la categoria de 2 Rodes Motrius (2RM), Lluís Sala va ser el més regular de la jornada. Ell i el seu company Felipe Brandao van guanyar les seves respectives finals 1, però es van mantenir de manera constant entre els millors. Tot el contrari li va succeir al vencedor de la G1, Àlex Español, que va imposar-se en la final que va tancar el meeting de la categoria, però en les mànigues anteriors no va poder mantenir el ritme per a estar amb els millors.

En la categoria side by Side, Yann le Potier continua al capdavant però va haver de compartir protagonisme amb José Roger Chalmeta i Àlex Rins en les primeres posicions de les finals. Això fa pensar que la competència a partir d’ara pot ser més gran.

Pel que fa a la categoria ICE Gladiatoris, continua el domini de Cristian España. En aquesta G2, Marc Font va ser el que més es va acostar al campió, però sense arribar a inquietar-li en cap moment.

Des de l’organització es fa un bon balanç del desenvolupament de la competició fins al moment. “En començar, era evident que les circumstàncies, la situació sanitària sobretot, amb les quals hem hagut de lluitar no han estat les millors. Malgrat tot crec que hem trobat solucions per a anar superant els inconvenients que s’han anat plantejant i de moment portem dos meetings amb una resposta molt positiva dels equips. La prova més evident és que hem tingut ple en la llista d’inscrits tant en la G1 com en la G2”, ha indicat el màxim responsable, Àlex Bercianos.